Google Sheetsin käyttö

Google Sheets on verkossa toimiva laskentataulukkosovellus, jonka avulla voit luoda ja muotoilla laskentataulukoita ja tehdä yhteistyötä muiden kanssa.

LATAA MUISTILAPPU

Vaihe 1: Laskentataulukon luominen

Uuden laskentataulukon luominen:

1. Avaa Sheets-etusivu osoitteessa sheets.google.com.
  2. Valitse Uusi Lisää. Tämä toiminto luo uuden laskentataulukon ja avaa sen.

Voit myös luoda uusia laskentataulukoita osoitteessa sheets.google.com/create.

Vaihe 2: Laskentataulukon muokkaaminen ja muotoilu

Voit lisätä, muokata ja muotoilla laskentataulukolla olevaa tekstiä, lukuja ja kaavoja.

Vaihe 3: Jakaminen ja yhteistyön tekeminen

Voit jakaa tiedostoja ja kansioita muille ja valita, onko heillä oikeus katsella, muokata tai kommentoida niitä.