Så här använder du Google Kalkylark

Google Kalkylark är en app för kalkylark på webben som du kan använda för att skapa och formatera kalkylark och arbeta med andra personer.

LADDA NED LATHUND

Steg 1: Skapa ett kalkylark

Så här skapar du ett nytt kalkylark:

1. Öppna startskärmen för Kalkylark på sheets.google.com.
  2. Klicka på Nytt Lägg till. Ett nytt kalkylark skapas och öppnas.

Du kan också skapa nya kalkylark från webbadressen sheets.google.com/create.

Steg 2: Redigera och formatera ett kalkylark

Du kan lägga till, redigera eller formatera text, siffror och formler i kalkylark.

Steg 3: Dela och arbeta med andra

Du kan dela filer och mappar med andra och välja om de kan visa, redigera eller kommentera dem.