Google Spreadsheets gebruiken

Wil je meer uit Google Documenten halen voor werk of school? Meld je kosteloos aan voor een proefperiode voor Google Workspace.

Google Spreadsheets is een online app waarmee je spreadsheets kunt maken en opmaken en met anderen kunt samenwerken.

SPIEKBRIEFJE DOWNLOADEN

Stap 1: Maak een spreadsheet

Doe het volgende om een nieuwe spreadsheet te maken:

1. Open het startscherm van Spreadsheets op sheets.google.com.
  2. Klik op Nieuw Plus. Er wordt een nieuw document gemaakt en geopend.

Je kunt ook nieuwe spreadsheets maken via de URL sheets.google.com/create.

Stap 2: Bewerk je spreadsheet en maak deze op

Je kunt tekst, getallen of formules toevoegen, bewerken of opmaken in een spreadsheet.

Stap 3: Deel items en werk samen met anderen

Je kunt bestanden en mappen delen met andere mensen en kiezen welke rechten je ze geeft: weergeven, bewerken of reageren.

Gerelateerde artikelen