Formatér tall i et regneark

Du kan formatere dataene dine på flere forskjellige måter i Google Regneark, slik at regnearket og innholdet blir vist på den måten du vil.

Formatér tall, datoer og valutaer

Følg denne fremgangsmåten for å formatere tall, datoer eller valutaer i et regneark:

1. Åpne et regneark i Google Regneark-appen på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på en celle eller et celleområde.
  3. Trykk på Format Format.
  4. Trykk på Celle etterfulgt av Tallformat.
  5. Trykk på et alternativ i listen. Formatet blir brukt på cellene som er valgt.

Alternativene for dato, klokkeslett og valuta er basert på lokaliteten som er angitt for regnearket. Hvis du vil se flere alternativer, kan du trykke på Flere formater for dato/klokkeslett eller Flere valutaformater.

Se tallformatet som brukes for en celle

1. Åpne et regneark i Google Regneark-appen på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på en celle eller et område med celler.
  3. Trykk på Format Format.
  4. Trykk på Celle.
  5. Formattypen vises ved siden av «Tallformat»
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.