Visa och använda innehållsförslag i ett dokument

Vill du ha avancerade Google Workspace-funktioner för företaget?

Prova Google Workspace i dag!

Viktigt! Utforska Utforska i Google Dokument, Kalkylark och Presentationer är inte tillgängligt från och med den 30 januari 2024. Du kan använda verktygssökning i Dokument, Kalkylark och Presentationer för att snabbt få åtkomst till åtgärder som villkorsstyrd formatering i Kalkylark, sidlöst i Dokument och öppna mallar i Presentationer. Du kan också skriva @ och välja bland olika objekt för att skapa innehåll som

• rullgardinsmenyer, emojis och personbrickor
  • mötesanteckningar och e-postutkast i Dokument
  • ekonomibrickor i Kalkylark.

Hitta och lägg till förslaget innehåll i dokument i Google Dokument. Det föreslagna innehållet är relaterat till det som finns i dokumentet. Du kan också söka i dina dokument och på webben från ett dokument.

Se föreslaget innehåll

1. Öppna ett dokument i Google Dokument-appen.
  2. Tryck på Redigera Redigera.
  3. Tryck på Mer 더보기.
  4. Tryck på Utforska.
  5. Eventuellt visas information som du kan använda för att slutföra arbetet och bilder som du kan lägga till.
  6. Ämnen: Tryck på titeln om du vill se sökresultat för ämnen som är relaterade till ditt dokument.
  7. Bilder: Tryck på en bild som du vill förhandsgranska. Tryck på Infoga om du vill använda den. Detta lägger också till en fotnot längst ned i dokumentet.
  8. Relaterad forskning: Du ser forskning om vad som finns i ditt dokument.
  9. Stäng genom att trycka på Stäng Stäng.

Om du inte ser förslag lägger du till mer innehåll i dokumentet.

Sök på webben inifrån ett dokument

1. Öppna ett dokument i Google Dokument-appen.
  2. Tryck på Redigera Redigera.
  3. Tryck på Mer 더보기.
  4. Tryck på Utforska.
  5. Ange en sökning i sökfältet för att söka på webben.

Relaterade artiklar

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.