Voorgestelde content bekijken en gebruiken in een document

Wilt u geavanceerde Google Workspace-functies voor uw bedrijf?

Probeer Google Workspace vandaag nog.

Belangrijk: De functie Verkennen Verkennen in Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties is vanaf 30 januari 2024 niet meer beschikbaar. Je kunt de toolzoeker in Documenten, Spreadsheets en Presentaties gebruiken om snel naar acties te gaan zoals Conditionele opmaak in Spreadsheets, Zonder paginering in Documenten en Templates openen in Presentaties. Je kunt ook @ invoeren en kiezen uit een reeks items om content te maken, zoals:

• Dropdownmenu's, emoji's en contactchips
  • Notulen en e-mailconcepten in Documenten
  • Finance-chips in Spreadsheets

In Google Documenten kun je voorgestelde content vinden en toevoegen aan documenten. De voorgestelde content is gerelateerd aan de inhoud van het document. Vanuit een document kun je ook zoeken in je documenten en op internet.

Voorgestelde content bekijken

1. Open een document in de Google Documenten-app.
  2. Tik op Bewerken Bewerken.
  3. Tik op Meer Meer.
  4. Tik op Verkennen.
  5. Er kan informatie worden weergegeven die je kunt gebruiken om je werk af te maken, evenals afbeeldingen die je kunt toevoegen.
  6. Onderwerpen: Als je zoekresultaten wilt zien voor onderwerpen die zijn gerelateerd aan je document, tik je op de titel.
  7. Afbeeldingen: Als je een voorbeeld van een afbeelding wilt bekijken, tik je erop. Als je een afbeelding wilt gebruiken, tik je op Invoegen. Er wordt ook een voetnoot onder aan het document toegevoegd.
  8. Gerelateerd onderzoek: Je krijgt onderzoek te zien dat is gerelateerd aan wat er in je document staat.
  9. Tik op Sluiten Sluiten om het venster te sluiten.

Als er geen suggesties worden weergegeven, voeg je meer content aan je document toe.

Op internet zoeken vanuit een document

1. Open een document in de Google Documenten-app.
  2. Tik op Bewerken Bewerken.
  3. Tik op Meer Meer.
  4. Tik op Verkennen.
  5. Typ een zoekopdracht in de zoekbalk om in je documenten en op internet te zoeken.

Gerelateerde artikelen

true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.