Se og brug foreslået indhold i et dokument

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Vigtigt! Udforsk Udforsk i Google Docs, Sheets og Slides vil ikke længere være tilgængeligt efter den 30. januar 2024. Du kan bruge værktøjsfinderen i Docs, Sheets og Slides til hurtigt at gå til handlinger som f.eks. "betinget formatering" i Sheets, "uden sideinddeling" i Docs og "åbne skabeloner" i Slides. Du kan også indtaste "@" og vælge mellem en række elementer for at oprette indhold som f.eks.:

• Rullemenuer, emojis og personchips
  • Mødenotater og mailkladder i Docs
  • Finanschips i Sheets

Find og tilføj foreslået indhold til dokumenter i Google Docs. Det foreslåede indhold er relateret til det, der er i dit dokument. Du kan også søge i dine dokumenter og på nettet fra et dokument.

Brug Udforsk i Google Docs

1. Åbn et dokument i Google Docspå din computer.
  2. Klik på Udforsk Udforsk nederst til højre.
  3. Du kan muligvis se filer, billeder eller oplysninger, du kan bruge til at fuldføre arbejdet, i disse kategorier:
      • Emner: Søgeresultater for emner, der er relateret til dit dokument. Klik på titlen for se resultatet.
      • Relateret forskning: Forskning relateret til indholdet i dit dokument. Peg på teksten, og klik på Indsæt Indsæt for at indsætte et citat.

Tilføj billeder eller oplysninger fra andre dokumenter eller internettet

1. Åbn et dokument i Google Docspå din computer.
  2. Klik på Udforsk Udforsk nederst til højre.
  3. Øverst, kan du søge efter et dokument, en præsentation, et billede, et diagram eller en webside. Søgeresultaterne vises i kategoriers:
    • Internettet: Oplysninger fra internettet, der er relateret til dit dokument.
    • Billeder: Billeder fra internettet, der er relateret til dit dokument.
    • Drev: Dokumenter, der er gemt på dit Google Drev.
  4. Tilføj et element fra din søgning:
    • Tilføj et billede eller et diagram: Klik på det element, du vil tilføje. Klik på Indsæt øverst på siden.
    • Tilføj en fodnote: Peg på dit søgeresultat. Klik på Citer som fodnote Citer som fodnote.
    • Tilføj et link: Peg på dit søgeresultat. Klik på Indsæt link Plus.

Tip! Hvis du vil se flere diagrammer eller billeder fra et dokument, skal du klikke på "Se mere indhold" under præsentationen eller dokumentet.