Sisältöehdotusten katsominen ja käyttö dokumentissa

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Tärkeää: Tutki Tutki ‐ominaisuus poistuu käytöstä Google Docsissa, Sheetsissä ja Slidesissa 30.1.2024. Docsin, Sheetsin ja Slidesin työkaluhaun avulla voit nopeasti käyttää esimerkiksi ehdollista muotoilua Sheetsissä ja sivutonta muotoa Docsissa sekä avata malleja Slidesissa. Voit myös lisätä @-merkin ja valita luotavan sisällön, joita ovat esimerkiksi

• avattavat valikot, emojit ja henkilöpalat
  • kokousmuistiinpanot ja sähköpostiluonnokset Docsissa
  • rahoituspalat Sheetsissä.

Voit hakea ja lisätä ehdotettua sisältöä Google Docs ‑dokumentteihin. Ehdotettu sisältö liittyy dokumenttisi sisältöön. Dokumentista käsin voit myös tehdä hakuja omista dokumenteistasi ja verkosta.

Ehdotetun sisällön näyttäminen

1. Avaa dokumentti Google Docs ‑sovelluksessa.
  2. Valitse Muokkaa Muuta.
  3. Valitse Lisää 더보기.
  4. Valitse Tutki.
  5. Saatat nähdä työtäsi helpottavia tietoja ja lisättäviä kuvia.
    • Aiheet: Napauta otsikkoa, jos haluat nähdä hakutuloksia dokumenttiisi liittyvistä aiheista.
    • Kuvat: Esikatsele kuvaa napauttamalla sitä. Jos haluat käyttää kuvaa, napauta Lisää. Tämä lisää myös alaviitteen dokumentin alareunaan.
    • Muita tutkimuksia: Näet dokumenttisi sisältöön liittyviä tutkimuksia.
  6. Napauta lopuksi Sulje Sulje.

Jos et näe ehdotuksia, lisää dokumenttiisi uutta sisältöä.

Hakeminen dokumentin sisältä

1. Avaa dokumentti Google Docs ‑sovelluksessa.
  2. Valitse Muokkaa Muuta.
  3. Valitse Lisää 더보기.
  4. Valitse Tutki.
  5. Hae internetistä kirjoittamalla etsimäsi asia hakukenttään.