Se og brug foreslået indhold i et dokument

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Vigtigt! Udforsk Udforsk i Google Docs, Sheets og Slides vil ikke længere være tilgængeligt efter den 30. januar 2024. Du kan bruge værktøjsfinderen i Docs, Sheets og Slides til hurtigt at gå til handlinger som f.eks. "betinget formatering" i Sheets, "uden sideinddeling" i Docs og "åbne skabeloner" i Slides. Du kan også indtaste "@" og vælge mellem en række elementer for at oprette indhold som f.eks.:

• Rullemenuer, emojis og personchips
  • Mødenotater og mailkladder i Docs
  • Finanschips i Sheets

Find og tilføj foreslået indhold til dokumenter i Google Docs. Det foreslåede indhold er relateret til det, der er i dit dokument. Du kan også søge i dine dokumenter og på nettet fra et dokument.

Se forslag til indhold

1. Åbn et dokument i Google Docs.
  2. Tryk på Rediger Rediger.
  3. Tryk på Mere Mere.
  4. Tryk på Udforsk.
  5. Du kan muligvis se de oplysninger, du kan bruge til at fuldføre dit arbejde og de billeder, du kan tilføje.
    • Emner: Tryk på titlen for at se søgeresultater for emner, der er relateret til dit dokument.
    • Billeder: Hvis du vil se et eksempel på et billede, skal du trykke på det. Tryk på Indsæt for at bruge det. Dette tilføjer også en fodnote nederst i dokumentet.
    • Relateret forskning: Du får vist undersøgelser, der relaterer til indholdet i dit dokument.
  6. Tryk på Luk Luk for at lukke.

Hvis du ikke kan se forslag, kan du føje mere indhold til dit dokument.

Søg inde i et dokument

1. Åbn et dokument i appen Google Docs.
  2. Tryk på Rediger Rediger.
  3. Tryk på Mere Mere.
  4. Tryk på Udforsk.
  5. Skriv en søgning i søgefeltet for at søge i dine dokumenter og på nettet.

Relaterede artikler

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.