Presenter lysbilder

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan presentere Google-lysbilder for å vise dem i fullskjerm.

Fullskjermvisning fungerer på datamaskiner, mobilenheter og TV-er med Chromecast eller AirPlay. Du kan til og med ta imot spørsmål fra publikum mens du presenterer

Vis presentasjoner

1. Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner-appen på iPhone eller iPad.
  2. Øverst trykker du på Presenter Playetterfulgt av Presenter på denne enheten.
  3. For å bytte lysbilde, sveip mot venstre eller høyre.
  4. For å avslutte, dobbelttrykk på skjermen. Trykk på Lukk Lukk.

Presenter med Chromecast, Meet eller AirPlay

Du kan presentere lysbilder på TV-en med Google Chromecast, i videosamtaler via Google Meet, eller med AirPlay.

Chromecast
  1. Koble til det samme wifi-nettverket som Chromecasten bruker, på iPhone eller iPad.
  2. Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner-appen.
  3. Trykk på Cast Cast.
  4. For å bytte lysbilde, sveip mot venstre eller høyre.
    • Kontrollér volumet med volumknappene på enheten din.
    • For å vise eller skjule foredragsnotatene dine, trykk på Foredragsnotater .
  5. For å slutte å caste, trykk på Lukk Lukk.

Tips: Google-presentasjoner kan ikke presenteres via gjestemodus på Chromecast. Hvis du ikke finner Chromecast, må du sjekke at tilgangen til det lokale nettverket er slått på.

Slik slår du på tilgangen til det lokale nettverket på iPhone eller iPad:

1. Gå til Innstillinger-appen.
  2. Finn Presentasjoner-appen.
  3. Slå på «Lokalt nettverk».

Hvis du fortsatt ikke finner Chromecast, kan du prøve disse feilsøkingstrinnene.

Google Meet
  1. Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner-appen på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Presenter Play. Velg hvor presentasjonen skal vises.
  3. Trykk på Presenter.
  4. For å avslutte, trykk på Lukk Lukk øverst.
AirPlay
  1. Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner-appen på iPhone eller iPad.
  2. Hvis du har en Apple TV- eller AirPlay-mottaker i nærheten, sveiper du opp fra nederst på skjermen.
    1. Trykk på AirPlay-speiling.
    2. Trykk på mottakeren du vil bruke.
    3. Trykk på bryteren ved siden av «Speiling».
  3. Trykk på Presenter Play.
    • For å bytte lysbilde, sveip mot venstre eller høyre.
    • Kontrollér volumet med volumknappene på enheten din.
    • For å vise eller skjule foredragsnotatene dine, trykk på Foredragsnotater .
  4. For å avslutte, trykk på Lukk Lukk øverst.

Fremhev viktige punkter mens du presenterer

1. Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner-appen på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Presenter Play øverst. Velg hvor presentasjonen skal vises.
  3. Trykk på Tegn Rediger øverst.
  4. Bruk fingeren til å tegne på lysbildet som presenteres.
    • For å fjerne illustrasjoner, trykk på Fjern illustrasjon nederst eller bytt lysbilde.
    • For å bytte lysbilde, sveip mot høyre eller venstre i delen for foredragsnotater.
  5. For å gå ut av tegnemodus, trykk på Tegn Rediger.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.