Diojen esittäminen

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Voit esittää Google Slides ‑diat niin, että ne näkyvät koko näytön suuruisina.

Koko näytön esityksiä voi näyttää tietokoneella, mobiililaitteella tai televisiossa Chromecastin tai AirPlayn avulla. Voit jopa hyväksyä yleisökysymyksiä esityksen aikana

Esityksen näyttäminen

1. Avaa esitys iPhonen tai iPadin Google Slides ‑sovelluksessa.
  2. Valitse yläreunasta Aloita esitys Toistaja sitten Esitä tällä laitteella.
  3. Siirry diasta toiseen pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle.
  4. Poistu kaksoisnapauttamalla näyttöä. Napauta Sulje Sulje.

Esittäminen Chromecastilla, Meetillä tai AirPlaylla

Voit esittää dioja televisiossa Google Chromecastilla tai videopuhelussa Google Meetillä tai AirPlaylla.

Chromecast
  1. Yhdistä iPhone tai iPad samaan Wi-Fi-verkkoon Chromecastin kanssa.
  2. Avaa esitys Google Slides ‑sovelluksessa.
  3. Napauta Cast-kuvaketta Cast.
  4. Siirry diasta toiseen pyyhkäisemällä oikealle tai vasemmalle.
    • Säädä äänenvoimakkuutta laitteen äänenvoimakkuuspainikkeilla.
    • Valitse, haluatko näyttää vai piilottaa puhujan muistiinpanot, napauttamalla Puhujan muistiinpanot .
  5. Lopeta striimaus napauttamalla Sulje Sulje.

Vinkki: Google Slides ‑esityksiä ei voi pitää Chromecastin Guest Mode ‑tilassa. Jos et löydä Chromecastiasi, tarkista, että pääsy paikalliseen verkkoon on sallittu.

Salli pääsy paikalliseen verkkoon iPhonella tai iPadilla seuraavasti:

1. Avaa Asetukset-sovellus.
  2. Etsi Slides-sovellus.
  3. Laita Paikallinen verkko päälle.

Jos et vieläkään löydä Chromecastiasi, kokeile näitä vianetsintäohjeita.

Google Meet
  1. Avaa esitys iPhonen tai iPadin Google Slides ‑sovelluksessa.
  2. Valitse Aloita esitys Toista. Valitse esityspaikka.
  3. Valitse Aloita esitys.
  4. Poistu napauttamalla yläreunasta Sulje Sulje.
AirPlay
  1. Avaa esitys iPhonen tai iPadin Google Slides ‑sovelluksessa.
  2. Jos lähistöllä on Apple TV tai AirPlay-vastaanotin, pyyhkäise laitteesi näyttöä alhaalta ylöspäin.
    1. Valitse AirPlay-peilaus.
    2. Valitse haluamasi vastaanotin.
    3. Napauta Peilaus-kohdan vieressä olevaa valitsinta.
  3. Valitse Aloita esitys Toista.
    • Siirry diasta toiseen pyyhkäisemällä oikealle tai vasemmalle.
    • Säädä äänenvoimakkuutta laitteen äänenvoimakkuuspainikkeilla.
    • Valitse, haluatko näyttää vai piilottaa puhujan muistiinpanot, napauttamalla Puhujan muistiinpanot .
  4. Poistu napauttamalla yläreunasta Sulje Sulje.

Tärkeiden kohtien korostaminen esityksen aikana

1. Avaa esitys iPhonen tai iPadin Google Slides ‑sovelluksessa.
  2. Valitse yläreunasta Aloita esitys Toista. Valitse esityspaikka.
  3. Valitse yläreunasta Piirrä Muokkaa.
  4. Piirrä sormellasi näytettyyn diaan.
    • Voit poistaa piirrokset valitsemalla alareunasta Tyhjennä piirros tai siirtymällä toiseen diaan.
    • Voit siirtyä diasta toiseen pyyhkäisemällä Puhujan muistiinpanot ‑osiossa vasemmalle tai oikealle.
  5. Poistu piirtotilasta napauttamalla Piirrä Muokkaa.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.