Indsæt tilpassede byggesten

Tilpassede byggesten er kun tilgængelige for kvalificerede arbejds- eller skolekonti, og du er ikke logget ind i øjeblikket. Få flere oplysninger om arbejds- og skolekonti.

Log ind på din arbejdskonto

Hvis du bruger Google Docs på en kvalificeret arbejds- eller skolekonto, kan du omdanne indhold i dit dokument til en tilpasset byggesten, så du hurtigt kan genbruge det i fremtiden.

Vigtigt! Du kan kun oprette tilpassede byggesten fra et dokument, hvis du kan kopiere indhold. Hvis du ikke kan kopiere indhold, skal du kontakte ejeren af dokumentet og bede vedkommende om at give dig adgang til det.

1. Åbn et dokument i Google Docs på din computer.
  2. Markér det indhold, du vil gøre til en byggesten.
  3. Højreklik på det markerede indhold.
  4. Klik på Gem som tilpasset byggesten.
  5. Tilføj et navn. Du kan også tilføje en valgfri beskrivelse.
  6. Klik på Opret og derefter OK.

Opret en tilpasset byggesten med "@"-menuen

1. Åbn et dokument i Google Docs på din computer.
  2. Skriv "@tilpasset byggesten", og klik på Ny tilpasset byggesten Ny.
  3. Markér det indhold, du vil gøre til en byggesten.
  4. Klik på Gem i pop ud-vinduet øverst.
  5. Tilføj et navn. Du kan også tilføje en valgfri beskrivelse.
  6. Klik på Opret og derefter OK.

Se, rediger og brug tilpassede byggesten

Sådan ser og redigerer du de tilpassede byggesten, du har oprettet:

1. Åbn et dokument i Google Docs på din computer.
  2. Du kan gøre følgende:
    1. Skriv "@", og klik på Udvid og derefter ud for "Byggesten".
    2. Foroven skal du klikke på Indsæt og derefter Byggesten og derefter Tilpasset byggesten.
  3. Klik på Administrer tilpassede byggesten. Dette åbner en liste over dine tilpassede byggesten i Google Drev.
    1. Tip! Hvis du vil fjerne en tilpasset byggesten, kan du slette filen fra Google Drev.

Indsæt en tilpasset byggesten

1. Åbn et dokument i Google Docs på din computer.
  2. Du kan gøre følgende:
    1. Skriv "@", og angiv navnet på den tilpassede byggesten.
    2. Foroven skal du klikke på Indsæt og derefter Byggesten og derefter Tilpasset byggesten og vælge en byggesten.