Tildel opgaver fra Google Docs

Huskeliste i Docs er kun tilgængelig for kvalificerede arbejds- eller skolekonti, og du er i øjeblikket ikke logget ind. Få flere oplysninger om arbejds- og skolekonti.

Log ind på din arbejdskonto

Hvis du bruger Google Docs på en kvalificeret arbejds- eller skolekonto, kan du tildele opgaver til dig selv eller andre brugere på dit domæne. De opgaver, du tildeler en bruger, vises på vedkommendes personlige opgaveliste. Få flere oplysninger om, hvordan du arbejder med delte opgaver.

Tildel en opgave i Google Docs

1. Åbn et dokument i appen Google Docs.
  2. Tryk på Rediger Rediger.
  3. Tryk på den del af skærmen, hvor du vil tilføje listen.
  4. Tryk på Lister Opstilling med punkttegn nederst til højre.
  5. Tryk på Tjekliste .
  6. Angiv en opgave på tjeklisten.
  7. Til venstre for tjeklisten skal du trykke på Føj til Huskeliste .
  8. Angiv navnet på den bruger, du vil tildele opgaven, i feltet "Modtager".
    1. Du kan tildele en opgave til dig selv eller andre brugere på dit domæne.
  9. Valgfrit: Du kan angive en dato for opgaven ved at trykke på Tilføj dato og vælge en dato i kalenderen.
  10. Tryk på Tilføj Checkmark øverst til højre på siden.

Vigtigt!

• Når du tildeler en opgave til en person, modtager vedkommende en mailnotifikation med din mailadresse. Vedkommende kan se opgaven på sin personlige opgaveliste og i sin Google-kalender, hvis opgaven har en bestemt dato. Få flere oplysninger om delte opgaver.
  • Anonyme brugere kan ikke tildele eller redigere Huskeliste i et Google-dokument.

Se eller rediger en opgave i Docs

1. Åbn et dokument med tildelte opgaver i Google Docs-appen.
  2. Tryk på Rediger Rediger.
  3. Tryk på modtagerens avatar til venstre for et tildelt tjeklisteelement.
    • Tip! Hvis en opgave er udført, er opgavens titel streget ud.
  4. Tryk på Rediger Rediger forneden.
    • Hvis du redigerer den bruger, som opgaven er tildelt til, modtager både den tidligere modtager og den nye modtager en mailnotifikation.
  5. Valgfrit: Du kan også trykke på Åbn i Huskeliste Åbn i et nyt (pop ud-vindue) for at redigere opgaven i appen Huskeliste.

Markér en opgave som udført i Docs

1. Åbn et dokument med tildelte opgaver i Google Docs-appen.
  2. Tryk på Rediger Rediger.
  3. Find et tildelt tjeklisteelement.
  4. Tryk på afkrydsningsfeltet i dokumentet.
    • Hvis en opgave er markeret som udført i dokumentet, vises den som udført på modtagerens personlige opgaveliste, og vedkommende modtager en mailnotifikation.

Slet en opgave i Docs

1. Åbn et dokument med tildelte opgaver i Google Docs-appen.
  2. Tryk på Rediger Rediger.
  3. Tryk på modtagerens avatar til venstre for et tildelt tjeklisteelement.
  4. Forneden skal du trykke på Slet Fjern og derefter Bekræft.

Tips!

• Hvis en opgave slettes i dokumentet, vises den ikke på modtagerens personlige opgaveliste. Hvis opgaven ikke allerede er udført, får modtageren en mailnotifikation.
  • Hvis et tjeklistepunkt slettes i dokumentet, før opgaven slettes, vises opgaven fortsat på modtagerens personlige opgaveliste.

Administrer opdateringer af opgaver i Docs

Der vises muligvis en blå prik på ikonet til venstre for tjeklisteelementet. Dette kan ske, når:

• En person opdaterer tjeklistenelementet i dokumentet, men ikke opdaterer opgaven.
  • Modtageren af en opgave opdaterer opgavens titel i Huskeliste, men ikke opdaterer tjeklisteteksten i dokumentet.
  • En person gendanner dokumentet til en tidligere version.

Sådan løser du problemet og fjerner den blå prik:

1. Tryk på opgaven med den blå prik.
  2. Tryk på Opdater nederst til højre i pop op-vinduet.

Tip! En blå prik kan også blive vist på et opgaveikon, hvis modtageren opdaterer eller sletter opgaven på sin personlige opgaveliste, men ikke har redigeringsadgang til dokumentet.

1. Du kan løse dette problem ved at trykke på den blå prik og derefter på Ja.
  2. Du kan forhindre dette ved at sørge for, at modtageren har redigeringsadgang til dokumentet.