Tilføj en titel, overskrift eller indholdsfortegnelse i et dokument

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan organisere dit dokument med teksttypografier som f.eks. titler, overskrifter og en indholdsfortegnelse Du kan tilpasse teksttypografiernes skrifttype og skriftstørrelse og angive disse som standardindstillinger.

Tilføj, rediger eller slet en indholdsfortegnelse

Du kan se din dokumentstruktur med en indholdsfortegnelse. Hvert punkt i indholdsfortegnelsen har et link til overskrifter eller titler i dit dokument.

Tilføj eller slet en indholdsfortegnelse
  1. Åbn et dokument i Google Docs på din computer.
  2. Klik på det sted, hvor din indholdsfortegnelse skal indsættes.
  3. Klik på Indsæt og så Indholdsfortegnelse.
  4. Vælg, hvordan indholdsfortegnelsen skal se ud.

Hvis du vil slette den, skal du højreklikke og klikke på Slet indholdsfortegnelse.

Rediger eller opdater din indholdsfortegnelse

Du kan ændre formateringen af din indholdsfortegnelse.

1. Åbn et Google-dokument, der indeholder en indholdsfortegnelse, på din computer.
  2. Klik på indholdsfortegnelsen.
  3. Til venstre for indholdsfortegnelsen skal du klikke på Flere valgmuligheder til indholdsfortegnelsen Mere og derefter Flere valgmuligheder.
  4. I panelet til højre kan du ændre formatet af din indholdsfortegnelse og indrykningen af overskrifter.

Vigtigt! Hvis dit dokument er i et format uden sideinddeling, kan du ikke ændre formateringen af din indholdsfortegnelse.

Du kan også opdatere din indholdsfortegnelse, hvis du tilføjer nye titler og overskrifter i dit dokument.

1. Åbn et dokument i Google Docs på din computer.
  2. Tilføj en overskrift i dit dokument.
  3. Klik på Opdater Opdater. Ændringen opdateres i din indholdsfortegnelse.

Opret en titel eller overskrift

Skift teksttypografi
  1. Åbn et dokument i Google Docs på din computer.
  2. Vælg den tekst, du vil ændre.
  3. Klik på Formatér og så Afsnitstypografi.
  4. Klik på en teksttypografi:
    • Normal tekst
    • Titel
    • Undertitel
    • Overskrift 1-6
  5. Klik på Anvend "teksttypografi".
Brug en tilpasset teksttypografi
  1. Åbn et dokument i Google Docs på din computer.
  2. Vælg tekst med den typografi, du vil bruge.
  3. Klik på Formatér og så Afsnitstypografier og så Normal tekst eller Overskrift 1-6 og så Opdater "Overskrift", så den matcher.
  4. Al teksten i dit dokument med samme teksttypografi, f.eks. "Overskrift 4" eller "Normal tekst", opdateres, så den matcher dit første valg.

Bemærk! Hvis du ændrer typografien for Normal tekst, ændres skrifttyperne for overskrifter også til den nye typografi.

Angiv og skift en standardtypografi

Åbn et dokument i Google Docs på din computer.

• Angiv en standardtypografi: Klik på Formatér og så Afsnitstypografier og så Valgmuligheder og så Gem som mine standardlayouts.
  • Anvend en standardtypografi: Klik på Formatér og så Afsnitstyper og så Valgmuligheder og så Brug mine standardlayouts.
  • Gendan originalen til Google-typografien: Klik på Formatér og så Afsnitstypografier og så Valgmuligheder og så Nulstil layouts.

Brug overskrifter, der kan skjules, i dit Google-dokument

Hvis dit dokument er i tilstanden uden sideinddeling, kan du udvide og skjule dine titler og overskrifter for at organisere dit indhold eller skjule visse sektioner.

Tip! Alle, der har redigerings-, kommentar- eller læseadgang til et Google-dokument, kan udvide og skjule overskrifter.

1. Åbn et Google-dokument, som er i tilstanden uden sideinddeling, på din computer.
  2. Hold markøren over den overskrift, som du vil udvide eller skjule.
  3. Klik på Udvid overskrift og derefter eller Skjul overskrift Collapse til venstre for overskriften.

Udvid eller skjul flere overskrifter

Hvis du har mange overskrifter i et dokument, kan du vælge at skjule eller udvide alle overskrifter med samme typografi.

1. Åbn et Google-dokument, som er i tilstanden uden sideinddeling, på din computer.
  2. Højreklik på en overskrift.
  3. Klik på Udvid alle overskrifter med samme typografi Expand all eller Skjul alle overskrifterne med samme typografi Collapse all.

Relaterede links

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.