Tilføj en titel, overskrift eller indholdsfortegnelse i et dokument

Vil du have mere ud af Google Docs på arbejdet eller i skolen? Tilmeld dig en prøveperiode på Google Workspace uden beregning.

Du kan organisere dit dokument med teksttypografier som f.eks. titler, overskrifter og en indholdsfortegnelse Du kan tilpasse teksttypografiernes skrifttype og skriftstørrelse og angive disse som standardindstillinger.

Tilføj, rediger eller slet en indholdsfortegnelse

Du kan se din dokumentstruktur med en indholdsfortegnelse. Hvert punkt i indholdsfortegnelsen har et link til overskrifter eller titler i dit dokument.

Tilføj eller slet en indholdsfortegnelse
  1. Åbn et dokument i Google Docs på din computer.
  2. Klik på det sted, hvor din indholdsfortegnelse skal indsættes.
  3. Klik på Indsæt og så Indholdsfortegnelse.
  4. Vælg, hvordan indholdsfortegnelsen skal se ud.

Hvis du vil slette den, skal du højreklikke og klikke på Slet indholdsfortegnelse.

Rediger din indholdsfortegnelse

Indholdsfortegnelsen viser titlerne og overskrifterne i dit dokument.

1. Åbn et dokument i Google Docs på din computer.
  2. Tilføj en overskrift i dit dokument.
  3. Klik på Opdater Opdater. Ændringen opdateres i din indholdsfortegnelse.

Opret en titel eller overskrift

Skift teksttypografi
  1. Åbn et dokument i Google Docs på din computer.
  2. Vælg den tekst, du vil ændre.
  3. Klik på Formatér og så Afsnitstypografi.
  4. Klik på en teksttypografi:
    • Normal tekst
    • Titel
    • Undertitel
    • Overskrift 1-6
  5. Klik på Anvend "teksttypografi".
Brug en tilpasset teksttypografi
  1. Åbn et dokument i Google Docs på din computer.
  2. Vælg tekst med den typografi, du vil bruge.
  3. Klik på Formatér og så Afsnitstypografier og så Normal tekst eller Overskrift 1-6 og så Opdater "Overskrift", så den matcher.
  4. Al teksten i dit dokument med samme teksttypografi, f.eks. "Overskrift 4" eller "Normal tekst", opdateres, så den matcher dit første valg.

Bemærk! Hvis du ændrer typografien for Normal tekst, ændres skrifttyperne for overskrifter også til den nye typografi.

Angiv og skift en standardtypografi

Åbn et dokument i Google Docs på din computer.

• Angiv en standardtypografi: Klik på Formatér og så Afsnitstypografier og så Valgmuligheder og så Gem som mine standardlayouts.
  • Anvend en standardtypografi: Klik på Formatér og så Afsnitstyper og så Valgmuligheder og så Brug mine standardlayouts.
  • Gendan originalen til Google-typografien: Klik på Formatér og så Afsnitstypografier og så Valgmuligheder og så Nulstil layouts.