Tilføj en titel, overskrift eller indholdsfortegnelse i et dokument

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan organisere dit dokument med teksttypografierne som f.eks. titler eller overskrifter.

Tilføj en indholdsfortegnelse

Du kan ikke indsætte en indholdsfortegnelse på Android-enheder.

Opret en titel eller overskrift

1. Åbn et dokument i appen Google Docs på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Vælg den tekst, du vil ændre.
  3. Tryk på Formatér Format på værktøjslinjen.
  4. Tryk på Tekst og så Typografi.
  5. Tryk på en teksttypografi:
    • Normal tekst
    • Titel
    • Undertitel
    • Overskrift 1-6
  6. Teksttypografien opdateres.

Relaterede links

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.