Legg til elementer med @-menyen

Du kan bruke @-menyen til å tilknytte personer, filer og aktiviteter og legge til elementer i et Google-dokument.

Med @-menyen kan du legge til

• smartbrikker som viser informasjon og foreslåtte handlinger for personer, steder, filer og aktiviteter.
  • byggeklosser, inkludert
    • e-postutkast og møtenotater
    • tabellmaler for sporing av prosjekter, filer med mer
  • andre elementer du vil ha med i dokumentet, inkludert
    • rullegardinmenyer, sjekklister, nummererte lister og punktlister
    • bilder, tabeller og diagrammer
    • tekstoverskrifter og hyperlinker

Bruk @-menyen

1. Åpne et dokument i Google Dokumenter på datamaskinen.
  2. Skriv «@».
  3. Velg fra listen over forslag.
    1. Tips: Du kan avgrense forslagene ved å skrive inn bokstaver, tall eller symboler etter «@». Hvis du for eksempel vil sette inn et e-postutkast i dokumentet, skriver du «@email» og trykker på Enter.