Items toevoegen via het @-menu

Met het @-menu kun je linken naar mensen, bestanden en afspraken, en items toevoegen aan een Google-document.

Gebruik het @-menu om het volgende toe te voegen:

• Smartchips met informatie en voorgestelde acties voor mensen, plaatsen, bestanden en gebeurtenissen.
  • Bouwstenen, waaronder:
    • E-mailconcepten en notulen
    • Tabeltemplates voor het bijhouden van onder meer projecten en bestanden
  • Andere elementen van je document, zoals:
    • Dropdownmenu's, checklists, genummerde lijsten en lijsten met opsommingstekens
    • Afbeeldingen, tabellen en diagrammen
    • Tekstkoppen en hyperlinks

Het @-menu gebruiken

1. Open op je computer een document in Google Documenten.
  2. Typ @.
  3. Maak een keuze uit de lijst met suggesties.
    1. Tip: Als je je suggesties wilt verfijnen, kun je letters, cijfers of symbolen na het @-teken typen. Wil je bijvoorbeeld een e-mailconcept in het document invoegen, typ dan @email en druk op Enter.

Gerelateerde bronnen

true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.