Presentera ett dokument, ett arbetsblad eller en bild direkt i Google Meet

Du kan presentera direkt i Google Meet från Google Dokument, Kalkylark eller Presentationer. Det kan göra det lättare att presentera ett dokument, ett arbetsblad eller bilder i ett möte som du deltar i.

Presentera innehåll från Dokument, Kalkylark eller Presentationer

Viktigt! Du måste använda webbläsaren Chrome på datorn för att kunna visa Google Dokument, Kalkylark eller Presentationer i Google Meet.
  1. Öppna Google Meet.
  2. Gå med i ett möte.
  3. Öppna en fil i Dokument, Kalkylark eller Presentationer.
  4. Klicka på Presentera i ett möte i det övre menyområdet.
  5. Välj ditt möte (eller ange en möteskod).
  6. Välj förhandsgranskning av fliken för att bekräfta och börja dela.
  7. I Meet ser du det visade innehållet direkt i mötet.

Tips! Du kan presentera bilder i helskärmsläge. När du har bekräftat fliken som ska visas klickar du på Presentera .I Meet visas bildspelet i helskärmsläge i Meet.