Google Workspace-tillegg

Med Google Workspace-tillegg kan du få enda mer ut av Dokumenter, Regneark og Presentasjoner

Installer tillegg

1. Åpne et dokument, et regneark eller en presentasjon på datamaskinen.
  2. Klikk på Finn tillegg Legg til til høyre.
  3. Klikk på et tillegg for å se en beskrivelse av det.
  4. Klikk på Installer etterfulgt av Fortsett.
  5. For at tillegg skal fungere, må du lese «Be om tilgang»-meldingen og klikke på Tillat.
  6. Når tillegget er installert, klikker du på Ferdig etterfulgt av

Viktig:

• Finn og bruk Google Workspace-tillegg i sidefeltet til høyre.
  • For å finne andre tillegg, klikk på Utvidelser Og så Tillegg i menyen.
  • Hvis du ikke ser tillegget etter at du har installert det, må du laste inn dokumentet, arket eller lysbildet på nytt for å legge til tillegget i sidefeltet.
  • Finn ut mer om hvordan du bruker tillegg.

Avinstaller tillegg

1. Åpne et dokument, et regneark eller en presentasjon på datamaskinen.
  2. Til høyre klikker du på tillegget du vil avinstallere.
  3. Klikk på Mer Mer etterfulgt av Administrer tillegg.
  4. Ved siden av tillegget du vil avinstallere, klikker du på Alternativer Mer etterfulgt av Avinstaller.

En annen måte å avinstallere tillegg på, er å klikke på Utvidelser etterfulgt av Tillegg etterfulgt av Administrer tillegg. Hvis du avinstallerer et Google Workspace-tillegg på denne måten, må du laste inn dokumentet, arket eller lysbildet på nytt for å fjerne tillegget fra sidefeltet.

Viktig: For enkelte jobb- og skolekontoer blir tillegg installert av organisasjonen. Kontakt administratoren din for å avinstallere disse tilleggene.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.