Google Workspace ‑laajennukset

Google Workspacen laajennusten avulla voit tehdä entistä enemmän Docsilla, Sheetsillä ja Slidesilla

Laajennuksen asentaminen

1. Avaa dokumentti, taulukko tai dia tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta reunasta Lataa laajennuksia Lisää.
  3. Näet laajennuksen kuvauksen, kun klikkaat laajennuksen nimeä.
  4. Klikkaa Asenna ja sitten Jatka.
  5. Laajennusten toiminta edellyttää, että luet käyttöoikeuspyynnön ja valitset Salli.
  6. Kun laajennus on asennettu, klikkaa Valmis ja sitten

Tärkeää:

• Voit etsiä ja käyttää Google Workspacen laajennuksia oikean sivupalkin kautta.
  • Hae muita laajennuksia valitsemalla valikosta Laajennukset Ja sitten Laajennukset
  • Jos et näe asentamaasi laajennusta, saat sen näkyviin sivupalkkiin lataamalla dokumentin, taulukon tai dian uudelleen.
  • Lue lisää laajennusten käyttämisestä.

Laajennuksen asennuksen poisto

1. Avaa dokumentti, laskentataulukko tai dia tietokoneella.
  2. Klikkaa oikealta sitä laajennusta, jonka haluat poistaa.
  3. Klikkaa Lisää Lisää ja sitten Hallitse laajennuksia.
  4. Klikkaa poistettavan laajennuksen vierestä Asetukset Lisää ja sitten Poista.

Voit poistaa laajennuksia myös valitsemalla Laajennukset ja sitten Laajennukset ja sitten Hallinnoi laajennuksia. Jos poistat Google Workspacen laajennuksen näin, voit poistaa sen sivupalkista lataamalla dokumentin, taulukon tai dian uudelleen.

Tärkeää: Joillakin työ- ja koulutileillä on organisaation asentamia laajennuksia. Jos haluat poistaa tällaisia laajennuksia, ota yhteyttä järjestelmänvalvojaan

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.