Google Workspace-tilføjelser

Med Google Workspace-tilføjelser kan du få mere ud af Docs, Sheets og Slides.

Installer en tilføjelse

1. Åbn et dokument, regneark eller dias på din computer.
  2. Klik på Hent tilføjelser Tilføj til højre.
  3. Klik på en tilføjelse for at se beskrivelsen af den.
  4. Klik på Installer og så Fortsæt.
  5. For at få tilføjelserne til at fungere skal du læse meddelelsen "Anmod om adgang" og klikke på Tillad.
  6. Når du har installeret tilføjelsen, skal du klikke på Udførog så.

Vigtigt!

• Find og brug Google Workspace-tilføjelser i højre sidebjælke.
  • Du kan finde andre tilføjelser ved at klikke på Udvidelser Og så Tilføjelser i menuen.
  • Hvis du ikke kan se din tilføjelse, efter du har installeret den, skal du opdatere dit dokument, regneark eller dias for at føje den til din sidebjælke.
  • Se, hvordan du bruger tilføjelser.

Afinstaller en tilføjelse

1. Åbn et dokument, regneark eller dias på din computer.
  2. Klik på den tilføjelse, du vil afinstallere, i højre side.
  3. Klik på Mere Mere og så Administrer tilføjelser.
  4. Ud for den tilføjelse, du vil afinstallere, skal du klikke på Valgmuligheder Mere og så Afinstaller.

Du kan også afinstallere tilføjelser ved at klikke på Udvidelser og så Tilføjelser og så Administrer tilføjelser. Hvis du afinstallerer en Google Workspace-tilføjelse på denne måde, skal du fjerne den fra din sidebjælke og genindlæse dit dokument, regneark eller dias.

Vigtigt! Nogle arbejds- og skolekonti har tilføjelser, som er installeret af deres organisation eller skole. Kontakt din administrator for at afinstallere disse tilføjelser.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.