Bemærk! Kundesupportteamet yder ikke fejlfindingstjenester på det aktuelt valgte visningssprog. Hvis du vil kontakte supportteamet, skal du først skifte til engelsk eller et af de øvrige understøttede sprog (spansk, portugisisk eller japansk).

Hjælp til Google Marketing Platform-brugere med at overholde privatlivsrelaterede love i USA

Hos Google har vi altid haft fokus på brugerne. Det indebærer blandt andet, at vi aldrig sælger personlige oplysninger. Vi tilbyder brugerne gennemsigtighed og kontrol over annonceoplevelsen via Mit annoncecenter, Min konto og flere andre funktioner, som hjælper dig med at administrere din konto. I henhold til vores politik vedrørende tilpasset annoncering bruger vi aldrig følsomme oplysninger som helbred, etnicitet, religion eller seksuel orientering til tilpasning af annoncer. Vi investerer desuden i initiativer såsom Coalition for Better Ads, Google News Initiative og ads.txt med henblik på at understøtte et sundt og bæredygtigt annonceøkosystem.

Google er fortaler for love om privatliv, der beskytter forbrugerne. I maj 2018 lancerede vi flere opdateringer for at hjælpe annoncører og udgivere med at overholde persondataforordningen (GDPR, General Data Protection Regulation) i EØS og Storbritannien.

I 2019 begyndte vi at tilbyde begrænset databehandling for at hjælpe annoncører, udgivere og partnere med at administrere deres overholdelse af den californiske lov om forbrugeres privatliv (CCPA, California Consumer Privacy Act). Fra og med januar 2023 udvider vi begrænset databehandling for at hjælpe kunder og partnere med at administrere deres overholdelse af den nye lovgivning om beskyttelse af personlige oplysninger i amerikanske stater.

Privatlivsrelaterede love i USA og Google Marketing Platform

Referencer til Search Ads 360 omfatter både de gamle og nye versioner af produktet.

Fra og med den 1. januar 2020 tilbyder Display & Video 360, Campaign Manager 360 og Search Ads 360 begrænset databehandling til kunderne. Display & Video 360, Campaign Manager 360 og Search Ads 360 fungerer fortsat, som de gør i dag.  Husk! Hver kunde er ansvarlig for at bruge Display & Video 360, Campaign Manager 360 og Search Ads 360 i overensstemmelse med privatlivsrelaterede love i USA og andre gældende love. Bemærk følgende:

• Begrænset databehandling omfatter ikke afsendelse eller videregivelse af data til tredjeparter fra produkter på Google Marketing Platform (GMP). Du skal sørge for, at du i forbindelse med disse tredjeparter har truffet de forholdsregler, som er nødvendige for at opfylde de begrænsede krav til databehandling.

• Hvis du deler data fra ét Google-produkt til et andet Google-produkt, er dataene, når de er delt, underlagt vilkårene for det produkt, der modtager dataene.

• Visse kampagnetyper er ikke kompatible med begrænset databehandling, f.eks. TrueView, bumperannoncer eller andre annoncer på YouTube og hos Google-videopartnere, Gmail og resultatbaserede købskampagner.

• Begrænset databehandling gælder ikke for data, der deles med andre produkter, som ikke understøtter begrænset databehandling. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, oplysninger om, hvornår målgruppelistedata deles med Google Ads fra Display & Video 360, hvornår YouTube-konverteringssporing er aktiveret for Floodlight og lignende funktioner.

• Gennemgå dine eksisterende indstillinger i Display & Video 360, Campaign Manager 360 og Search Ads 360 for at sikre, at du bruger disse produkter i overensstemmelse med privatlivsrelaterede love i USA og andre gældende love.

Bemærk! Google tilbyder også styringselementer til sletning og opbevaring af data. I henhold til vilkårene i vores tillæg om loven om databeskyttelse i USA gælder vores forpligtelser vedrørende sletning og opbevaring af data, når vi fungerer som din tjenesteudbyder i forbindelse med data, der behandles, mens begrænset databehandling er aktiveret. Det er gældende med tilbagevirkende kraft. Få flere oplysninger om styringselementer til sletning og opbevaring af data

Global Privacy Platform og Display & Video 360

GPP (Global Privacy Platform), som er udviklet af IAB Tech Lab, er en række standardiserede forskrifter for opbevaring og overførsel af brugernes præferencer med hensyn til samtykke med henblik på at sikre privatlivsbeskyttelse. Display & Video 360 understøtter GPP for udgivere, som vil bruge den til beholdning i USA. Dette gælder for følgende:

• Strenge, der gælder for bestemte amerikanske delstater
  • Parametre for begrænset databehandling
  • Parametre for indhold til børn

Display & Video 360 understøtter ikke GPP for følgende:

• Strenge, der gælder for alle amerikanske delstater
  • TCF-strenge for EØS (Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde)