Notifikation

Bemærk! Kundesupportteamet yder ikke fejlfindingstjenester på det aktuelt valgte visningssprog. Hvis du vil kontakte supportteamet, skal du først skifte til engelsk eller et af de øvrige understøttede sprog (spansk, portugisisk eller japansk).

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Del målgruppesegmenter

Gør dine målgruppesegmenter tilgængelige i Ad Exchange eller Bid Manager
Denne artikel er specifik for DFP-målgruppe.
Denne funktion er muligvis ikke aktiveret i dit DFP-miljø.

Hvis du bruger DFP Målgruppeudvidelse, har du mulighed for at købe yderligere eksponeringer med udgangspunkt i dine førstepartssegmenter for målgrupper via Ad Exchange eller DoubleClick Bid Manager (DBM). Hvis du vil gøre dette, skal du først linke din DFP-konto til din Ad Exchange- eller DBM-konto.

Når du bruger DFP Målgruppeudvidelse, skal du være opmærksom på, at du kan have yderligere forpligtelser i henhold til Programpolitikker for platforme i forbindelse med tilpassede annoncer.

Inden du linker konti

1. Samarbejd med din salgsrepræsentant om at etablere den korrekte Ad Exchange- eller DBM-konto til Målgruppeudvidelse.
  2. Samarbejd med din kontaktperson fra DFP-support for at få aktiveret DFP Målgruppeudvidelse for dit DFP-netværk. Når dette er gjort, kan din Ad Exchange- eller DBM-konto linkes til dit DFP-netværk.
  3. Du skal være aktiv bruger med samme e-mailadresse på den konto, der er angivet til at skulle linkes i DFP og DBM.

Oprettelse af link mellem konti

Hvis du vil linke konti, skal du samarbejde med en person i din organisation, hvis brugerrolle i DFP er indstillet til "Administrator", og som har adgang til Ad Exchange- eller DBM-kontoen.
  1. Klik på fanen Administration i DFP.
  2. I ruden "Tredjepartstjenester" nederst på siden skal du klikke på Tilknyt konti for at dele segmenter.
  3. Indtast id'et til din Ad Exchange- eller Bid Manager-konto.
  4. Vælg købertype: Ad Exchange eller Bid Manager.
  5. Klik på Gem.
  6. Bekræft indstillingerne, og kontrollér, at den tilknyttede konto vises i ruden "Tredjepartstjenester".

Så snart din DFP-konto er knyttet til din Ad Exchange- eller DBM-konto, kan segmenter, der er oprettet i DFP, bruges i disse produkter.

De følgende statusser for tilknytning bruges specifikt i forbindelse med deling af DFP-målgruppesegmenter:
  • Segmenterne er ikke delt: Denne status vises, når din Ad Exchange- eller DBM-konto er godkendt, og indikerer, at du kan dele dine Ad Exchange-segmenter fra førsteparter via DFP.
  • Det er ikke muligt at dele segmenter: Denne status vises, umiddelbart efter at du har tilknyttet en Ad Exchange- eller DBM-konto, og indtil din konto er godkendt.
  • Status for deling af segmenter er ukendt: Denne status vises, hvis der er problemer med at knytte din Ad Exchange- eller DBM-konto til din DFP-konto. Tal med din kontoadministrator, hvis du har brug for flere oplysninger.