Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

Övervaka DoubleClick-produkters status

Statusöversikten för annonser håller dig uppdaterad i realtid om driftstopp eller störningar i en tjänst.

VISA STATUSÖVERSIKTEN FÖR ANNONSER

Så här läser du översikten

• Alla produkter som stöds står i den första kolumnen. I kolumnerna till höger visas statusrapporter per dag. Alla tider visas i din lokala tidszon om inget annat anges.
  • Prickarna i olika färger bredvid produktnamnen visar tjänsternas aktuella status. Tidigare problem visas i form av fält i olika färger i datumkolumnerna. Du kan läsa historiken genom att klicka på navigeringspilarna Äldre eller Nyare.
    No issues Inga problem: Produkten är tillgänglig och det finns inga kända störningar.

Service disruption Störning i tjänsten: Viktiga funktioner i produkten är otillgängliga eller påverkas av ett känt problem.

Service outage Avbrott i tjänsten: Produkten är inte tillgänglig för någon användare.

• Om du klickar på ett färgfält i datumkolumnerna visas mer information om det problemet.