Bemærk! Kundesupportteamet yder ikke fejlfindingstjenester på det aktuelt valgte visningssprog. Hvis du vil kontakte supportteamet, skal du først skifte til engelsk eller et af de øvrige understøttede sprog (spansk, portugisisk eller japansk).

Overvåg status for DoubleClick-produkter

Brug Betjeningspanel for annoncestatus til at få opdateringer i realtid om produktnedbrud eller tjenesteafbrydelser.

SE BETJENINGSPANEL FOR ANNONCESTATUS

Sæt dig ind i, hvordan kontrolpanelet fungerer

• Alle understøttede produkter angives i første søjle, mens søjlerne til højre viser daglige statusrapporter. Alle tidspunkter vises i din lokale tidszone, medmindre andet er angivet.
  • Farvede indikatorer ud for produktnavnene viser den aktuelle tjenestestatus. Farvede indikatorbjælker under søjlerne med datoer viser historiske problemer. Brug navigationspilene "Ældre" eller "Nyere" til at se historiske data.
    No issues Der er ingen problemer: Produktet er fuldt tilgængeligt uden afbrydelser.

Service disruption Der er tjenesteafbrydelse: Vigtige funktioner i produktet er ikke tilgængelige eller er ramt af et kendt problem.

Service outage Der er tjenestenedbrud: Produktet er ikke tilgængeligt for nogen brugere.

• Klik på en farvet indikatorbjælke under søjlerne med datoer for at se oplysninger om det pågældende problem.