Video-toppannonser

Introduksjon til video-toppannonser

Velkommen til spesifikasjonsveiledningen for video-toppannonser. I denne arbeidsflyten tar vi for oss de viktigste emnene, slik at du kan komme i gang med video-toppannonser. Naviger deg gjennom kurset ved å velge et emne du er interessert i, eller ved å bruke den blå knappen øverst på hver side.

Innhold

Merk:

Bruk verktøyet vårt for forhåndsvisning av video-toppannonser for å tilpasse video-toppannonser for mobilenheter og datamaskiner og se forhåndsvisninger av dem sammen med YouTube-videoen din.

Sist oppdatert: 29. august 2016