Mobiele Video Mastheads

Rapportage en mogelijkheden voor derden

Dit gedeelte gaat over rapportage-opties en de mogelijkheden voor derden van Mobiele Video Mastheads.

Rapportagestatistieken

• Advertentievertoningen
  • Klikken op de video
  • Welk deel van de video (in kwartielen) is afgespeeld op de weergavepagina: 0/25/50/75/100 procent van de video is weergegeven
  • Klikken naar de site van de adverteerder (optie)

Mogelijkheden voor het bijhouden van gegevens door derden

Hiervoor is SSL vereist. Alle pixel-URL's voor het bijhouden van vertoningen moeten met HTTPS:// beginnen. Meer informatie
We accepteren alleen omleidingen/trackingpixels van derden van leveranciers die zijn gecertificeerd voor advertentieweergave. Raadpleeg de volledige lijst met goedgekeurde leveranciers.
  • Advertentievertoningen (1x1 pixel URL)
  • Klikken naar de site van de adverteerder (omleiding)
  • Pixels die bedoeld zijn om gegevens over doelgroepsamenstelling te verzamelen, zijn niet toegestaan.
  • JavaScript-pixels zijn niet toegestaan.
  • Zichtbaarheid op homepage-indelingen van YouTube kan niet worden gemeten via derden.

Houd er rekening mee dat vertoningen van advertenties worden gerapporteerd per advertentieblok. Het Google Ads-beleid is van toepassing op het gebruik van pixels om gegevens te verzamelen.

Gebeurtenisopties voor remarketing