Mobiele Video Mastheads

Rapportage en mogelijkheden voor derden

Dit gedeelte gaat over rapportage-opties en de mogelijkheden voor derden van Mobiele Video Mastheads.

Rapportagestatistieken

• Advertentievertoningen
  • Klikken op de video
  • Welk deel van de video er is afgespeeld (in kwartielen): 0/25/50/75/100 procent van de video is weergegeven
  • Klikken naar de site van de adverteerder (optie)

Mogelijkheden voor het bijhouden van gegevens door derden

Hiervoor is SSL vereist. Alle pixel-URL's voor het bijhouden van vertoningen moeten beginnen met 'HTTPS://'. Meer informatie leest u hier.
We accepteren alleen omleidingen/trackingpixels van derden van leveranciers die zijn gecertificeerd voor advertentieweergave. Raadpleeg de volledige lijst met goedgekeurde leveranciers.
  • Advertentievertoningen (1x1 pixel URL)
  • Klikken naar de site van de adverteerder (omleiding)
  • Pixels die bedoeld zijn om gegevens over doelgroepsamenstelling te verzamelen, zijn niet toegestaan.

Houd er rekening mee dat advertentievertoningen worden gerapporteerd per advertentieblok. Op het gebruik van pixels voor het verzamelen van gegevens is het AdWords-beleid van toepassing.