Video-toppannonser for datamaskiner

Introduksjon til video-toppannonser for datamaskiner

Velkommen til spesifikasjonsveiledningen for video-toppannonser for datamaskiner. I denne arbeidsflyten tar vi for oss de viktigste emnene, slik at du kan komme i gang med video-toppannonser for datamaskiner. Naviger deg gjennom kurset ved å velge et emne du er interessert i, eller ved å bruke den blå knappen øverst på hver side.

Innhold:

Merk:

Hvis du kjøper en video-toppannonse for flere skjermer, bør du også lese gjennom spesifikasjonene for video-toppannonser for mobil.
Bruk verktøyet vårt for forhåndsvisning av video-toppannonser for å tilpasse video-toppannonser for mobilenheter og datamaskiner og se forhåndsvisninger av dem sammen med YouTube-videoen din.

Sist oppdatert: 29. august 2016