Desktop Video Masthead -mainokset

Desktop Video Masthead -mainosten esittely

Tämä on Desktop Video Mastheadien tekninen opas. Tämä opas perehdyttää sinut Desktop Video Mastheadien luomiseen liittyviin tärkeimpiin aiheisiin. Voit valita sinua kiinnostavat aiheet tai siirtyä oppaassa eteenpäin klikkaamalla kunkin sivun yläreunassa näkyvää sinistä painiketta.

Käsiteltävät aiheet:

Huomioitavaa:

Jos haluat ostaa eri laitteilla näytettävän Desktop Video Mastheadin, tutustu myös Mobile Video Mastheadin teknisiin tietoihin.
Jos haluat muokata ja esikatsella oman YouTube‑videosi Mobile ja Desktop Video Mastheadeja, tutustu Video Mastheadin esikatselutyökaluun.

Viimeksi päivitetty: 29.8.2016