Desktop Video Mastheads

Introduktion til Desktop Video Mastheads

Velkommen til oversigten over specifikationerne til Desktop Video Mastheads. I denne gennemgang dækker vi de centrale emner, som du skal kende til for at få din Desktop Video Masthead i luften. Naviger gennem kurset ved enten at vælge de emner, der interesserer dig mest, eller ved at benytte den blå knap øverst på hver side til at gennemgå alle emner i rækkefølge.

Vi gennemgår følgende emner:

Bemærk!

Hvis du er køber en Desktop Video Masthead til brug på flere skærme, kan du få flere oplysninger i specifikationerne til Mobile Video Mastheads.
Hvis du vil tilpasse og se et eksempel på Mobile og Desktop Video Mastheads med din egen YouTube-video, kan du bruge annonceeksempelværktøjet til Video Masthead

Sidst opdateret: 29. august 2016