Overleggsannonser i video

Vær oppmerksom på at overlegg i video bare er tilgjengelige for reservasjonskampanjer for sponsing. Overlegg i video er ikke lenger tilgjengelige i AdWords, men du kan konfigurere bildeannonser slik at de vises som et overlegg på YouTube-videosider. Du finner mer informasjon om bildeoverleggsannonser nederst på denne siden.
Etter kunngjøringen av programtillegget for strømsparingsfunksjoner i Chrome aksepteres ikke lenger Flash-formater for overleggsannonser i video. Bare bildeformater støttes.

Slik fungerer overleggsannonser i video på YouTube

Overleggsannonser i video på YouTube er bildeannonser i formatet 480 x 70 som vises som overlegg nederst i YouTube-videospilleren på YouTube-videosider. Overleggsannonsen vises når brukeren setter i gang videoavspilling. Du kan eventuelt ta med en følgeannonse i formatet 300 x 250. Se skjermdumpen nedenfor.

Vær oppmerksom på at overlegg i video bare er tilgjengelige for reservasjonskampanjer for sponsing. I auksjonen kan du konfigurere bildeannonser slik at de vises som et overlegg på YouTube-videosider. Du finner mer informasjon om bildeoverleggsannonser her.

InVideo

Oversikt over innholdselementer

Innholdselement Valgfritt/obligatorisk Enhet Filtype Filstørrelse
Overleggsbilde Obligatorisk 480 x 70 Statisk .GIF, .PNG, .JPG 150 kB
Tilleggsbanner Valgfritt 300 x 250 .GIF, .PNG, .JPG 150 kB

*Du kan eventuelt ta med en følgeannonse i formatet 300 x 250. På denne siden finner du en fullstendig liste over spesifikasjoner.Disse elementene sperres for samme annonsør/kampanje. Hvis følgeannonser ikke sendes inn, vises ikke andre reklamer fra andre annonsører ved siden av overlegget ditt.

• Følgeannonsen i formatet 300 x 250 kan enten vises på et nettsted eller via en tredjepart.
  • Det er ikke tillatt med utvidbare annonser.

Innsending av reklame og behandlingstid

• Innholdselementer må mottas av YouTube senest FIRE virkedager før kampanjens startdato, og må sendes via kontoadministrator.
  • For aktive kampanjer er det tillatt med opptil to revisjoner av reklame som leveres på nettstedet per seks-ukers periode.
  • Du kan ha opptil tre reklamer per plassering som vises på nettstedet.

Rapporteringsberegninger

• Visninger
  • Klikk og klikkfrekvens

Sporingsfunksjoner for tredjeparter

SSL-funksjonalitet er påkrevd. Alle nettadresser for piksler for visningssporing må begynne med HTTPS:// Finn ut mer her.
  • Kan ikke leveres av tredjeparter.
  • Godta tredjeparts visningssporingspiksel
  • Godta tredjepartsviderekobling for klikk ut fra nettstedet (oppgi nettsted eller YouTube-merkekanal).

Vi godtar bare piksler for tredjepartsviderekobling/-sporing fra en sertifisert leverandør for annonsevisning. Se den fullstendige listen over godkjente leverandører.

Anbefalinger

• Sørg for at overlegget inneholder et handlingsfremmende uttrykk (f.eks. for å se følgeannonseinnhold eller interaksjon med annonse).
  • Frekvenssperre: minimum én visning per bruker per time.
  • clickTag-implementering kreves ikke. Reklamen fungerer normalt med og uten clickTag.

Kompatible nettlesere:

• Internet Explorer 10+, Firefox 25+, Safari 6+, Chrome 33+

Viktig merknad: valgfrie følgereklamer

Det er registrert problemer i YouTube knyttet til annonseleveringen for følgeenheter (300 x 250 og 300 x 60). Dette problemet skyldes metoden som brukes i SDK-en for interaktive medieannonser for VAST-forespørsler og gjengivelse, og medfører at tilleggsbannere ikke alltid blir vist. Vær oppmerksom på at selve enheten ikke blir fakturert for, og ikke er garantert. Vi forsøker å løse disse problemene så raskt som mulig.

Bildeoverleggsannonser (AdWords)

Bildeoverleggsannonser

Bildeannonser som er opprettet i AdWords-bannerkampanjer, kan vises som overlegg på YouTube-videoer. Gå til Displaynettverk-fanen, og legg til «YouTube.com» i «Plasseringer»-målrettingen, for å bruke en bildeannonse som et overlegg.

Annonsestørrelser som støttes: 468 x 60 og 728 x 90

Bildeformater: JPEG, JPG, PNG, GIF

Annonser som leveres av tredjeparter, blir ikke vist som bildeoverlegg på videoer, ettersom de er klassifisert som HTML5-reklamer.

Spilletid og brukerinteraksjon

Det statiske bildeoverlegget vises i den nederste delen av videoen.

Grafisk utforming

Annonsene må oppta hele plassen for bildestørrelsen du har valgt, og de kan ikke vises sidelengs eller opp-ned. Annonser kan ikke være segmentert, inneholde flere kopier av seg selv i annonsen, eller se ut til å være mer enn én annonse.