Overleggsannonser i video

Vær oppmerksom på at overlegg i videoer bare kan brukes i sponsede reservasjonskampanjer og at de bare kan vises på datamaskiner. Overlegg i videoer vises ikke på mobilenheter. Overlegg i videoer er ikke lenger tilgjengelige i Google Ads, men du kan konfigurere bildeannonser slik at de vises som et overlegg på YouTube-videosider. Du finner mer informasjon om bildeoverleggsannonser nederst på denne siden.

Slik fungerer overleggsannonser i video på YouTube

Overleggsannonser i video på YouTube er bildeannonser i formatet 480 x 70 som vises som overlegg nederst i YouTube-videospilleren på YouTube-videosider. Overleggsannonsen vises når brukerne initierer videoavspilling.

Vær oppmerksom på at overlegg i videoer bare kan brukes i sponsede reservasjonskampanjer. I auksjonen kan du konfigurere bildeannonser slik at de vises som et overlegg på YouTube-videosider. Du finner mer informasjon om bildeoverleggsannonser her.

Oversikt over innholdselementer

Innholdselement Valgfritt/obligatorisk Enhet Filtype Filstørrelse
Overleggsbilde Obligatorisk 480 x 70 Statisk GIF, PNG, JPG 150 kB

Innsending av reklame og behandlingstid

• Innholdselementer må mottas av YouTube senest FIRE virkedager før kampanjens startdato, og må sendes via kontoadministrator.
  • For aktive kampanjer er det tillatt med opptil to revisjoner av reklame som leveres på nettstedet per seks-ukers periode.
  • Du kan ha opptil tre reklamer per plassering som vises på nettstedet.

Rapporteringsberegninger

• Visninger
  • Klikk og klikkfrekvens

Sporingsfunksjoner fra tredjeparter

SSL-støtte er obligatorisk. Alle nettadresser for piksler for visningssporing må begynne med HTTPS:// Finn ut mer her.
  • Kan ikke leveres av tredjeparter.
  • Godta piksler for sporing av visninger fra tredjeparter.
  • Godta viderekoblinger fra tredjeparter for utgangsklikk

Vi godtar bare viderekoblings- eller sporingspiksler fra sertifiserte leverandører av annonsetjenester. Se den fullstendige listen over godkjente leverandører.

Anbefalinger

• Sørg for at overlegget inneholder en handlingsfremmende oppfordring (f.eks. se følgeannonseinnholdet eller ha interaksjon med annonsen).

Kompatible nettlesere:

• Internet Explorer 10 eller nyere, Firefox 25 eller nyere, Safari 6 eller nyere og Chrome 33 eller nyere

Bildeoverleggsannonser (Google Ads)

Bildeoverleggsannonser

Bildeannonser opprettet i Google Ads-bannerkampanjer kan vises som overlegg i YouTube-videoer. Gå til Displaynettverk-fanen, og legg til «YouTube.com» i plasseringsmålrettingen for å bruke bildeannonser som overlegg.

Annonsestørrelser som støttes: 468 x 60 og 728 x 90

Bildeformater: JPEG, JPG, PNG, GIF

Annonser som leveres av tredjeparter, blir ikke vist som bildeoverlegg på videoer, ettersom de er klassifisert som HTML5-reklamer.

Spilletid og brukerinteraksjon

Det statiske bildeoverlegget vises i den nederste delen av videoen.

Grafisk utforming

Annonsene må oppta hele plassen for bildestørrelsen du har valgt, og de kan ikke vises sidelengs eller opp-ned. Annonsene kan ikke være segmentert, inneholde flere kopier av seg selv eller se ut til å være mer enn én annonse.