Videon peittomainokset

Huomaa, että Videon peittomainokset ovat käytettävissä vain varausta käyttävissä sponsorointikampanjoissa ja että ne näkyvät vain tietokoneilla. Videon peittomainokset eivät näy mobiililaitteilla. Videon peittomainokset eivät ole enää käytettävissä Google Adsissa, mutta voit näyttää kuvamainoksia peittokuvina YouTuben katselusivuilla. Katso lisätietoja peittokuvamainoksista sivun alaosasta.

YouTuben videon peittomainosten toiminta

YouTuben Videon peittomainokset ovat 480 x 70 ‑kokoisia kuvamainoksia, jotka näkyvät YouTuben katselusivuilla peittokuvana YouTube-videosoittimen alaosassa. Peittokuvamainos tulee näkyviin, kun käyttäjä aloittaa videon toiston.

Huomaa, että videon peittomainokset ovat käytettävissä vain varausta käyttävissä sponsorointikampanjoissa. Huutokaupassa voit määrittää kuvamainoksia näkymään peittokuvana YouTuben katselusivuilla. Saat lisätietoja peittokuvamainoksista täältä.

Sisällön esittely

Sisältö Valinnainen/pakollinen Yksikkö Tiedostotyyppi Tiedoston koko
Peittokuva Pakollinen 480 x 70 Staattinen .GIF, .PNG, .JPG 150 kt

Mainosaineiston lähetys ja käsittelyaika

• Tilivastaavan on lähetettävä mainossisältö YouTubelle viimeistään NELJÄ arkipäivää ennen kampanjan alkamispäivää.
  • Sivustoilla näytettävää aktiivisten kampanjoiden mainossisältöä voi muokata korkeintaan kaksi kertaa kuuden viikon ajanjakson aikana.
  • Sivuston oma mainosten sijoittelu voi sisältää korkeintaan kolme mainosaineistoa.

Raportointitiedot

• Impressiot
  • Klikkaukset ja klikkausprosentti

Kolmannen osapuolen seurantaominaisuudet

SSL-ominaisuus on pakollinen. Kaikkien impressioiden seurantapikseleiden URL-osoitteiden alussa on oltava HTTPS://. Lisätietoja on täällä.
  • Ne eivät saa olla kolmansien osapuolten tarjoamia.
  • Kolmannen osapuolen impressioiden seurantapikseli hyväksytään.
  • Kolmannen osapuolen poistumisklikkausten uudelleenohjaus hyväksytään.

Hyväksymme kolmannen osapuolen uudelleenohjaus- tai seurantapikselit vain valtuutetuilta mainostentoimittajilta. Tutustu hyväksyttyjen toimittajien luetteloon.

Suositukset

• Lisää peittokuvaan houkutteleva toimintakehotus (esim. kehotus katsoa täydentävää sisältöä tai reagoida mainokseen).

Yhteensopivat selaimet:

• Internet Explorer 10+, Firefox 25+, Safari 6+ ja Chrome 33+

Peittokuvamainokset (AdWords)

Peittokuvamainokset

Google Adsin Display-kampanjoissa luotuja kuvamainoksia voidaan näyttää YouTube-videoiden peittokuvina. Jos haluat käyttää kuvamainosta peittokuvana, siirry Display-verkosto-välilehdelle ja lisää Sijoittelut-kohdistukseen YouTube.com-sivusto.

Tuetut koot: 468 x 60 ja 728 x 90

Kuvamuodot: JPEG, JPG, PNG, GIF

Kolmannen osapuolen toimittamia mainoksia ei näytetä peittokuvina videoissa, koska tällaiset mainokset luokitellaan HTML5-mainoksiksi.

Toistoaika ja käyttäjän vuorovaikutus

Staattinen peittokuva näkyy videon alaosassa.

Graafinen asettelu

Mainoksen on täytettävä koko valitsemasi kuvakoko, eikä se saa näkyä sivuttain tai ylösalaisin. Mainosta ei saa jakaa osiin, se ei saa sisältää useita kopioita samasta mainoksesta eikä se saa näyttää muulla tavalla siltä, että se sisältäisi useita mainoksia.