Videon peittomainokset

Huomaa, että videon peittomainokset ovat käytettävissä vain varausta käyttävissä sponsorointikampanjoissa. Videon peittomainokset eivät enää ole käytettävissä AdWordsissa, mutta voit määrittää kuvamainokset näkymään peittokuvina YouTuben katselusivuilla. Katso lisätietoja peittokuvamainoksista sivun alaosasta.
Chrome-laajennuksien virransäästöominaisuutta koskevan ilmoituksen myötä Flash-muotoa ei enää hyväksytä videon peittomainoksissa. Vain kuvamuotoja tuetaan.

YouTuben videon peittomainosten toiminta

YouTuben videon peittomainokset ovat 480 x 70 ‑kokoisia kuvamainoksia, jotka näkyvät YouTuben katselusivuilla peittokuvana YouTube-videosoittimen alaosassa. Peittokuvamainos näytetään, kun käyttäjä aloittaa videon toiston. Voit halutessasi lisätä 300 x 250 ‑kokoisen täydentävän Display-mainoksen. Katso alla olevaa kuvakaappausta.

Huomaa, että videon peittomainokset ovat käytettävissä vain varausta käyttävissä sponsorointikampanjoissa. Huutokaupassa voit määrittää kuvamainoksia näkymään peittokuvana YouTuben katselusivuilla. Saat lisätietoja peittokuvamainoksista täältä.

InVideo

Sisällön esittely

Sisältö Valinnainen/pakollinen Yksikkö Tiedostotyyppi Tiedoston koko
Peittokuva Pakollinen 480 x 70 Staattinen .GIF, .PNG, .JPG 150 kt
Täydentävä banneri* Valinnainen 300 x 250 .GIF, .PNG, .JPG 150 kt

*Voit halutessasi lisätä 300 x 250 ‑kokoisen täydentävän Display-mainoksen. Tarkempia teknisiä tietoja on tällä sivulla.Nämä elementit on varattu samalle mainostajalle/kampanjalle. Jos täydentävää Display-mainosta ei ole käytössä, peittokuvasi vieressä ei näytetä toisen mainostajan mainosaineistoa.

• Täydentävä 300 x 250 ‑kokoinen Display-mainos voi olla sivuston tai kolmannen osapuolen näyttämä.
  • Laajentuvat mainokset eivät ole sallittuja.

Mainosaineiston lähettäminen ja käsittelyaika

• Sisältö täytyy lähettää YouTubelle tilin hallinnoijan kautta vähintään neljä arkipäivää ennen kampanjan aloitusta.
  • Sivustoilla näytettävää aktiivisten kampanjoiden mainossisältöä voi muokata korkeintaan kaksi kertaa kuuden viikon ajanjakson aikana.
  • Sivuston oma mainosten sijoittelu voi sisältää korkeintaan kolme mainosaineistoa.

Raportointitiedot

• Impressiot
  • Klikkaukset ja klikkausprosentti

Kolmannen osapuolen seurantaominaisuudet

SSL-tuki edellytetään. Kaikkien impressioiden seurantapikseleiden URL-osoitteiden alussa on oltava HTTPS://. Lisätietoja on täällä.
  • Eivät saa olla kolmannen osapuolen tarjoamia.
  • Kolmannen osapuolen impressioiden seurantapikseli hyväksytään.
  • Kolmannen osapuolen poistumisklikkausten uudelleenohjaus hyväksytään (verkkosivusto tai YouTuben brändikanava).

Kolmannen osapuolen uudelleenohjauksen ja seurannan pikselit hyväksytään vain valtuutetulta mainosten toimittajalta. Lisätietoja on hyväksyttyjen toimittajien täydellisessä luettelossa.

Suositukset

• Lisää peittokuvaan houkutteleva toimintakehotus (esim. katso täydentävää sisältöä tai ole vuorovaikutuksessa mainoksen kanssa).
  • Näyttötiheyden rajoitus: vähintään yksi impressio käyttäjää ja tuntia kohden.
  • ClickTag-tunnistetta ei tarvitse ottaa käyttöön. Mainosaineisto toimii normaalisti sekä clickTag-tunnisteen kanssa että ilman sitä.

Yhteensopivat selaimet:

• Internet Explorer 10+, Firefox 25+, Safari 6+; Chrome 33+

Tärkeä huomautus: Valinnainen täydentävä mainosyksikkö

YouTube on tietoinen joihinkin täydentäviin mainosyksiköihin (koot 300 x 250 ja 300 x 60) liittyvistä mainosten jakeluongelmista. Nämä ongelmat johtuvat tavasta, jolla interaktiivista multimediaa käyttävien mainosten ohjelmistokehityspaketti esittää VAST-pyyntöjä ja näyttää VAST-sisältöä. Tästä syystä täydentävät bannerit eivät välttämättä aina näy. Huomaa, että itse yksikköä ei laskuteta eikä sen näyttämistä voida taata. Pyrimme ratkaisemaan nämä ongelmat mahdollisimman pian.

Peittokuvamainokset (AdWords)

Peittokuvamainokset

AdWordsin Display-verkoston kampanjoissa luotuja kuvamainoksia voidaan näyttää YouTube-videoiden peittokuvina. Jos haluat käyttää kuvamainosta peittokuvana, siirry Display-verkosto-välilehdelle ja lisää Sijoittelut-kohdistukseen sivusto YouTube.com.

Tuetut koot: 468 x 60 ja 728 x 90

Kuvamuodot: JPEG, JPG, PNG, GIF

Kolmannen osapuolen toimittamia mainoksia ei näytetä peittokuvina videoissa, koska tällaiset mainokset luokitellaan HTML5-mainoksiksi.

Toistoaika ja käyttäjän vuorovaikutus

Staattinen peittokuva näkyy videon alaosassa.

Graafinen asettelu

Mainoksen on täytettävä koko valitsemasi kuvakoko, eikä se saa näkyä sivuttain tai ylösalaisin. Mainosta ei saa jakaa osiin, se ei saa sisältää useita kopioita samasta mainoksesta tai näyttää muulla tavalla siltä, että se sisältäisi useita mainoksia.