Advertentieblokken en hun voorspelde regelitems bekijken

U kunt bekijken hoe uw voorraad is gedefinieerd door advertentieblokken en zien welke regelitems volgens de prognose hieraan worden geleverd in de komende 30 dagen. Voor de weergave van een regelitem is het volgende vereist:

• Voor prognoses moeten er voldoende historische gegevens beschikbaar zijn om deze uit te voeren.

• Via prognoses moet de weergave van het regelitem worden voorspeld. Als een regelitem van het type Sponsoring met een gewicht van 100 bijvoorbeeld wordt geboekt naar het advertentieblok gedurende de komende 30 dagen, worden er geen andere regelitems weergegeven, omdat er geen kunnen worden geleverd.

Het regelitem moet de status Gereserveerd hebben, inclusief onderbreking met gereserveerde voorraad.

Uw advertentieblokken zoeken

1. Log in bij Google Ad Manager.

2. Klik op Voorraad en dan Advertentieblokken.

3. Klik op Nieuw filter toevoegen om het advertentieblok te zoeken.

4. Klik op de naam van het advertentieblok om de bijbehorende instellingen te openen.

5. Klik op Regelitems om regelitems weer te geven waarvan wordt verwacht dat deze in de komende 30 dagen worden weergegeven voor dit advertentieblok.

Ad Exchange-advertentieblokken zijn alleen beschikbaar voor netwerken die eerder Ad Exchange-tags hadden. Alle nieuwe advertentieblokken kunnen alleen worden gemaakt met Ad Manager-advertentieblokken.