Advertentieblokhiërarchie

Meer informatie over hoe u een advertentieruimte maakt en definieert

Advertentieblokken zijn geordend in een hiërarchie. Er is een standaard 'Hoogste niveau' waar u nieuwe bovenliggende advertentieblokken kunt maken. U kunt echter naar een advertentieblok navigeren en een advertentieblok maken op hetzelfde niveau of lager als het huidige niveau.

Onderliggende advertentieblokken nemen kenmerken over van bovenliggende advertentieblokken of van de standaard netwerkinstellingen. U kunt deze kenmerken overschrijven in het onderliggende advertentieblok.

Het bovenliggende advertentieblok bovenaan de detailpagina van een advertentieblok geeft aan waar een advertentieblok in de hiërarchie voorkomt. Het bovenliggende advertentieblok kan worden gedefinieerd als Hoogste niveau. Dit betekent dat het advertentieblok zich al op het hoogste niveau bevindt. Advertentieblokken op het hoogste niveau nemen de netwerkinstelling voor voorraad over.