Get started with Google Publisher Tag

Veelgemaakte GPT-fouten voorkomen

Er zijn verschillende manieren om GPT te integreren in uw site en er zijn een aantal belangrijke beslissingen die u moet nemen (u moet bijvoorbeeld kiezen of u responsief ontwerp wilt gebruiken om de formaten van uw advertentieruimtes te beheren).

Bekijk de ontwikkelaarsdocumentatie over veelgemaakt GPT-implementatiefouten en oplossingen om veelgemaakte implementatiefouten te voorkomen en optimaal gebruik te maken van GPT.

Hoewel implementaties met de fouten die zijn aangegeven in het artikel mogelijk goed lijken te werken met de huidige versies van GPT, kan niet worden gegarandeerd dat deze in de toekomst blijven werken.

De ontwikkelaarsdocumentatie bevat informatie over hoe deze fouten kunnen worden opgelost. Als u zich bezig houdt met het ontwikkelen voor GPT, kunt u zich het beste vertrouwd maken met deze veelgemaakte fouten en de bijbehorende oplossingen.

We raden u af de GPT API (inclusief eventuele via GPT weergegeven elementen) rechtstreeks te manipuleren op andere manieren dan wat expliciet wordt getoond in onze GPT API-documentatie, omdat Google het gedrag niet kan garanderen.

Veelvoorkomende implementatiefouten

Bekijk de volgende veelgemaakte implementatiefouten die in de documentatie voor GPT-ontwikkelaars worden beschreven:

• Vertrouwen op taglisteners voor het gpt.js-script
  • Het object googletag controleren om te bepalen of GPT klaar is
  • Vertrouwen op vermomde codesyntaxis
  • Functies of variabelen van GPT overschrijven
  • Onjuiste aanroepvolgorde naar GPT
  • Verkeerd gebruik van sluitingen en JavaScript-variablescoping
  • gpt.js, pubads_impl.js of bibliotheken weergeven die worden geladen via uw eigen servers of een niet-officiële bron.