Vernieuwingssnelheid voor advertenties in mobiele apps

Maximaliseer de advertentieopbrengst voor gebruikers op één scherm

De vernieuwingssnelheid bepaalt hoe vaak een nieuwe vertoning van een advertentie wordt gegenereerd in een mobiele app. U kunt advertenties elke 30 tot 120 seconden vernieuwen of advertenties niet vernieuwen. De instelling voor de vernieuwingssnelheid is alleen bedoeld voor voorraad voor mobiele apps.

Meer informatie over hoe u voorraad aangeeft die wordt vernieuwt

We raden u aan advertenties 60 seconden of langer weer te geven, afhankelijk van de functionaliteit van uw mobiele app. Interne tests hebben aangetoond dat deze duur gebruikers voldoende tijd geeft om op advertenties te reageren en optimale prestaties levert voor zowel adverteerders als uitgevers.

De vernieuwingssnelheid instellen via de instellingen voor advertentieblokken

De standaardwaarde is Niet vernieuwen. Als u Vernieuwingssnelheid in seconden selecteert, voert Ad Manager automatisch de waarde 60 in. U kunt echter ook zelf een waarde tussen 30 en 120 seconden opgeven.

1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik op Voorraad en daarna op Advertentieblokken.
  3. Klik op de naam van een advertentieblok om de bijbehorende instellingen te openen.
  4. Selecteer Vernieuwingssnelheid (30-120 seconden) en wijzig de waarde.
  5. Klik op Opslaan.

Aandachtspunt

• Voor advertentieblokken die in aanmerking komen voor dynamische toewijzing, kunnen advertenties een vernieuwingssnelheid bevatten, zolang deze snelheid is opgegeven in Ad Exchange. Als er geen vernieuwingssnelheid wordt aangegeven, wordt dit beschouwd als een beleidsschending. Deze advertenties kunnen ook worden ingesteld op Niet vernieuwen.
  • Als u een vernieuwingssnelheid voor een bovenliggend advertentieblok instelt, wordt die instelling niet doorgegeven aan de onderliggende advertentieblokken. Stel voor elk onderliggend advertentieblok een vernieuwingssnelheid in.
  • Met deze functie worden de advertenties van elke productbron vernieuwd. Zorg ervoor dat de gekozen vernieuwingssnelheid voldoet aan het beleid voor eventuele indirecte vraagbronnen die u distribueert.