Problemer med kontrollpanelet

Jeg kan ikke åpne kontrollpanelet

Hvis Google-kontoen din er en Google Apps for Business-konto, er Custom Search-tjenesten som standard deaktivert. Kontakt Google Apps-administratoren din for å aktivere tjenesten på kontoen din via av Google Apps-hjelpeartikkelen

Hvis Custom Search ikke er synlig i Google Apps for Business-kontoen din, skal du kunne legge til tjenesten.

Jeg får feilmeldingen «Ugyldig e-postadresse»

Hvis du ser feilmeldingen «Ugyldig e-postadresse» når du legger til en bruker som administrator for en søkemotor, må du forsikre deg om at brukeren har en gyldig Google-konto. Hvis vedkommende ikke har det, følger du instruksjonene for å opprette en. Så kan du prøve å legge til brukeren igjen.