Odottamattomat hakutulokset

Automaattiset täydennykset eivät näy

Vasta lisätyt tai käyttöönotetut automaattiset täydennykset näkyvät muutaman tunnin kuluttua.
Jos automaattiset täydennykset eivät näy muutaman tunnin kuluttua, varmista että olet sisällyttänyt oikean sivustojoukon täsmähakukoneen Sivustot-sivulle. Automaattisia täydennyksiä ei luoda tällä hetkellä sivustoille, jotka on sisällytetty epäsuorasti merkintäsyötteillä. Google luo automaattiset täydennykset hakukoneiden suosittujen kyselyiden perusteella. Jos olet määrittänyt hakukoneen hakemaan koko internetistä, muita kuin itse lisäämiäsi automaattisia täydennyksiä ei välttämättä voida näyttää.

Ylimpiä tuloksia ei näy

Jos haku vastaa yli kolmea ylintä tulosta, täsmähaku valitsee näytettäväksi satunnaiset kolme ylintä tulosta. Voit varmistaa tietyn ylimmän tuloksen näkymisen luomalla vain vähän samalla haulla esitettäviä ylimpiä tuloksia.

Liian paljon tai vähän tuloksia

Jos näet enemmän tuloksia kuin odotit, varmista, että olet määrittänyt täsmähakukoneesi ohjauspaneelissa sen hakemaan vain tietyistä sivustoista eikä koko internetistä.

Jos et näe tiettyä tulosta, jota odotit:

• Varmista, että olet lisännyt tuloksen tai sitä vastaavan URL-osoitemallin täsmähakukoneeseesi. Varo kirjoitusvirheitä!
  • Varmista, että odottamasi tulos kuuluu Googlen hakemistoon. Voit tarkistaa asian helposti tekemällä Google-haun site:-operaattorilla sekä muutamalla sivulla esiintyvällä sanalla. Verkkovastaajien keskuksesta saat lisätietoja siitä, kuinka Google indeksoi sivustoja, ja näet sivustojen omistajille tarkoitettuja ohjeita.

Suosituimpien hakujen luettelo on tyhjä

Todennäköinen selitys on, ettei mikään kysely ollut riittävän usein käytetty päästäkseen listalle.

Vanha sisältö

Toisinaan sivuja, jotka ovat jo poistuneet sisällöstäsi, saattaa näkyä Google-sivustohakukoneen/täsmähakukoneen tuloksissa. Tämä johtuu siitä, ettei Googlen hakemistoa ole päivitetty.

Suosittelemme seuraavaa sivujen poistamiseksi hakutuloksista:

1. Pyydä URL-osoitteiden poistamista hakemistosta Googlen Verkkovastaavan työkalujen kautta.
  2. Koska URL-osoitteiden poistamiseen hakemistosta voi kulua jonkin aikaa, voit ohittaa sivuja täsmähaun tuloksista.