Navigointi Comparison Shopping Service Centerissä

Comparison Shopping Service (CSS) Center on palvelu, josta näet yleiskatsauksen liiketoiminnastasi ja jossa voit ylläpitää edustamiesi kauppiaiden kauppiastilejä.

Ennen kuin aloitat

CSS Centerin käyttö on helpompaa, kun tutustut ensin erityyppisiin CSS-tileihin, kuten CSS-ryhmiin ja CSS-verkkotunnuksiin, sekä erityyppisiin kauppiastileihin. Lue lisää Comparison Shopping Service Centerin tilityypeistä

CSS-ryhmä

Yleiskatsaus

Yleiskatsaus-sivulta näet tärkeitä ilmoituksia, listan kaikista CSS-ryhmän verkkotunnuksista ja tiettyjä mittareita kustakin CSS-verkkotunnuksesta. Tältä sivulta voit valita CSS-verkkotunnustason ja katsoa minkä tahansa CSS-ryhmään kuuluvan CSS-verkkotunnuksen kauppiastilisivua.

CSS-verkkotunnussivu

Yleiskatsaus-sivulla on taulukko, jossa on tietoa CSS-verkkotunnuksista. Taulukko sisältää seuraavat sarakkeet:

Step 1 Verkkotunnus: Sarake sisältää kunkin CSS-ryhmään liitetyn CSS-verkkotunnuksen nimen. Jos klikkaat verkkotunnusta, sinut ohjataan kyseisen CSS-verkkotunnuksen Yleiskatsaus‑sivulle.
Step 2 Tunnus: Sarake sisältää kunkin CSS-verkkotunnuksen tilitunnuksen. Kullakin CSS-verkkotunnuksella on vain yksi tunnus.
Step 3 Tunniste: Sarakkeessa voit lisätä tunnisteita kullekin CSS-verkkotunnukselle ja muokata niitä. Lue lisää Comparison Shopping Service Centerin tilitunnisteista
Step 4 Tilien kokonaismäärä ja niiden tila: Sarakkeet näyttävät sellaisten tilien määrän, joilla on tietty tila tietyssä CSS-verkkotunnuksessa.

Voit käyttää toista CSS-verkkotunnusta samassa CSS-ryhmässä kahdella tavalla:

1. Valitse CSS-verkkotunnus CSS-ryhmän avattavasta valikosta.
  2. Valitse sivuvalikosta Yleiskatsaus ja valitse CSS-verkkotunnus Verkkotunnukset-sarakkeesta. Sinut ohjataan CSS-verkkotunnuksen Yleiskatsaus-sivulle.

Voit palata CSS-ryhmän Yleiskatsaus-sivulle valitsemalla CSS-ryhmän nimen siirtymispalkin yläreunasta.

Raportit

Kehitys-raportista näet yksityiskohtaiset tiedot CSS-ryhmäsi ja siihen liittyvien kauppiastilien tuloksista. Lue lisää Comparison Shopping Service Centerin raporteista

CSS-verkkotunnus

Yleiskatsaus

Comparison Shopping Service Center Overview screen

Yleiskatsaus-sivulta näet tärkeitä tietoja CSS-palvelustasi ja yhdistetyistä kauppiaistasi sekä muun muassa tuotteittesi tuloksista, tilasta ja historiasta.

Kauppiastilit-sivu

Kauppiastilit-sivulta näet kaikki tiettyyn CSS-verkkotunnukseen yhdistetyt tilit, niiden tilityypit sekä (MCA-tilien) alatilien määrän. Täältä voit siirtyä Kauppiaskeskuksen tileille ja alatileille.

Merchant Center accounts page

Kauppiastilit-sivulla on seuraavat sarakkeet:

Step 1 Tili: Sarake sisältää Kauppiaskeskus-tilin nimen ja tunnuksen.
Step 2 Tilityyppi: Sarakkeessa näkyy Kauppiaskeskus-tilin tyyppi sekä (MCA-tilien) alatilien määrä. Jos klikkaat alatilien määrää, sinut ohjataan kyseisen MCA-tilin CSS Center ‑sivulle. Sieltä näet kaikki alatilit sekä niiden tilan, tunnukset, lähetetyt tuotteet ja sivustot.
Step 3 Tunniste: Sarakkeessa voit lisätä tai muokata tunnuksia tilikohtaisesti. Lue lisää Comparison Shopping Service Centerin tilien tunnisteista.
Step 4 Lähetetyt tuotteet: Sarake näyttää tietyn Kauppiaskeskus-tilin (tai alatilin) lähetettyjen tuotteiden määrän.
Step 5 Sivusto: Sarake näyttää kauppiaan sivuston URL-osoitteen. Jos sinun täytyy muuttaa nykyistä sivustoa, se on tehtävä Kauppiaskeskuksessa.
Step 5 Kauppiaskeskus: Sarakkeesta voit siirtyä yhdellä klikkauksella CSS Centeristä Kauppiaskeskuksen kauppiastilille, jos sinulla on tarvittavat luvat.

Näin voit käyttää tiettyä Kauppiaskeskus-tiliä:

1. Siirry CSS-verkkotunnukseen, johon kauppiastili on yhdistetty.
  2. Klikkaa suodatinkuvaketta Filter icon ja valitse kategoria suodatusta varten (esimerkiksi tunniste tai tunnus). Etsi sitten kauppiastili kirjoittamalla suodattimen nimi.
  3. Kun olet löytänyt tilin, avaa se Kauppiaskeskuksessa klikkaamalla kuvaketta Kauppiaskeskus-sarakkeesta.

Näin näet kaikki MCA-tilin alatilit:

1. Siirry sen CSS-verkkotunnuksen Kauppiastilit-sivulle, johon MCA-tili on yhdistetty.
  2. Etsi MCA-tili suodatinkuvakkeen Filter icon avulla.
  3. Näytä kaikki alatilit klikkaamalla Tilityyppi-sarakkeesta alatilien määrää.

Tilin status

Tilin status ‑kuvakkeet, jotka näkyvät kunkin kauppiastilin tai MCA-tilin alatilin Tilit-sarakkeessa, osoittavat, onko tili poistettu käytöstä, jäädytetty tai onko sillä varoituksia. Poistettu käytöstä ‑status voi vaihtua, jos kauppias poistuu hintavertailupalvelustasi tai liittyy siihen uudestaan. Kauppias, joka ei tee mitään toimintoa, on oletuksena liittynyt.

Kuvake Nimi Kuvaus
blue opt-out icon Poistettu käytöstä Tilillä ei näytetä Shopping-mainoksia tämän CSS:n kautta.
red exclamation mark Jäädytetty Tiliä ei ole poistettu käytöstä, mutta se on jäädytetty vähintään yhdessä maassa.
Varoitus Tiliä ei ole poistettu käytöstä, eikä sitä ole jäädytetty. Sillä on kuitenkin vähintään yksi varoitus vähintään yhdessä maassa.
kyllä, vahvistettu Ei jäädytysongelmia Tiliä ei ole poistettu käytöstä, sitä ei ole jäädytetty eikä sillä ole varoituksia.

Kauppiaskeskuksen käyttäminen CSS Centerin kautta

Voit käyttää Kauppiaskeskusta CSS Centerin kautta, jos kauppias on myöntänyt sinulle luvan siihen. Lue lisää CSS Center ‑käyttäjien pääsyoikeuksista Google Kauppiaskeskuksessa.

Raportit

CSS Center tarjoaa seuraavia raportteja:

Lue lisää Comparison Shopping Service Centerin raporteista