Find rundt i Comparison Shopping Service Center

Brug Comparison Shopping Service Center (CSS Center) som et værktøj til at få et overblik over din virksomhed og administrere sælgerkonti for de sælgere, du repræsenterer.

Før du begynder

Når du skal finde rundt i CSS Center, skal du kende de forskellige typer af prissammenligningskonti, bl.a. grupper af prissammenligningstjenester (CSS-grupper), domæner for prissammenligningstjenester (CSS-domæner) og forskellige typer sælgerkonti. Få flere oplysninger om kontotyper i Comparison Shopping Service Center

Gruppe af prissammenligningstjenester

Oversigt

På siden "Oversigt" kan du se vigtige notifikationer og en liste over alle domæner i en gruppe af sammenligningstjenester, inklusive nogle metrics for hvert CSS-domæne. Herfra kan du gå ned på CSS-domæneniveau, hvorfra du kan se siden "Sælgerkonti" for alle CSS-domæner i CSS-gruppen.

Siden Domæner for prissammenligningstjenester (CSS-domæner)

Oversigtssiden har en tabel, hvor du kan se oplysninger om CSS-domæner. Tabellen indeholder følgende kolonner:

Step 1 Domæne: Denne kolonne indeholder navnet på hvert CSS-domæne, der er tilknyttet CSS-gruppen. Hvis du klikker på domænenavnet, bliver du sendt videre til siden "Oversigt" for det pågældende CSS-domæne.
Step 2 Id: Denne kolonne angiver konto-id'et for hvert CSS-domæne. Hvert CSS-domæne har kun ét id.
Step 3 Etiket: Denne kolonne giver dig mulighed for at tilføje eller redigere etiketter for hvert CSS-domæne. Få flere oplysninger om kontoetiketter i Comparison Shopping Service Center
Step 4 Konti i alt og deres status: Dette sæt kolonner viser antallet af konti med den specifikke status på det pågældende CSS-domæne.

Der er to måder at få adgang til et andet CSS-domæne i samme CSS-gruppe:

1. Brug rullemenuen for CSS-gruppen til at vælge et CSS-domæne.
  2. Vælg Oversigt i sidemenuen, og vælg et CSS-domæne i kolonnen "Domæner". Dette fører dig til oversigtssiden for CSS-domænet.

Du kan gå tilbage til siden "Oversigt" for CSS-gruppen ved at klikke på CSS-gruppenavnet øverst i navigationslinjen.

Rapporter

Se udførlige oplysninger om effektiviteten for din gruppe af prissammenligningstjenester (CSS-gruppe) og tilknyttede sælgerkonti i rapporten "Effektivitet". Få flere oplysninger om rapporter i Comparison Shopping Service Center

CSS-domæne

Oversigt

Comparison Shopping Service Center Overview screen

Siden "Oversigt" fremhæver vigtige oplysninger om din prissammenligningstjeneste og dine tilknyttede sælgere og giver dig mulighed for hurtigt at se data om effektivitet, status, historik og meget mere.

Siden Sælgerkonti

På siden Sælgerkonti kan du se en liste over alle de konti, der er knyttet til et CSS-domæne, deres kontotype og (for konti for flere kunder) antallet af underkonti. Herfra kan du navigere til Merchant Center-konti og underkonti.

Merchant Center accounts page

Siden Sælgerkonti indeholder følgende kolonner:

Step 1 Konto: Denne kolonne indeholder navnet på Merchant Center-kontoen og dens konto-id.
Step 2 Kontotype: Denne kolonne identificerer Merchant Center-kontotype og inkluderer (for kontoer for flere kunder) antallet af underkonti. Hvis du klikker på antallet af underkonti, kommer du til CSS Center-siden for den pågældende konto for flere kunder. Herfra kan du se alle underkonti sammen med deres status, etiketter, indsendte varer og websites.
Step 3 Etiket: Denne kolonne giver dig mulighed for at tilføje eller redigere etiketter for hver konto. Få flere oplysninger om kontoetiketter i Comparison Shopping Service Center
Step 4 Indsendte varer: Denne kolonne viser antallet af indsendte varer for en bestemt Merchant Center-konto (eller underkonto).
Step 5 Website: Denne kolonne indeholder webadressen på sælgerens website. Hvis du har behov for at redigere det eksisterende website, skal du gøre det i Merchant Center.
Step 5 Merchant Center: Denne kolonne giver adgang med ét klik fra CSS Center til sælgerkontoen i Merchant Center, forudsat at der er givet tilladelse.

Sådan får du adgang til en bestemt Merchant Center-konto:

1. Gå til det CSS-domæne, som sælgerkontoen er tilknyttet.
  2. Klik på filterikonet Filter icon, vælg den dimension, du vil filtrere efter (f.eks. "etiket" eller "id"), og angiv derefter titlen på filteret for at finde den sælgerkonto, du gerne vil have adgang til.
  3. Når du har fundet kontoen, skal du klikke på ikonet i kolonnen "Merchant Center" for at åbne kontoen i Merchant Center.

Sådan ser du alle underkonti for en konto for flere kunder:

1. Gå til siden Sælgerkonti for det CSS-domæne, som kontoen for flere kunder er tilknyttet.
  2. Brug filterikonet Filter icon til at finde kontoen for flere kunder.
  3. Klik på antallet af underkonti i kolonnen "Kontotype" for at se alle underkonti.

Kontostatus

Ikonerne med kontostatus, der vises i kolonnen "Konti" for individuelle sælgerkonti eller underkonti for konti for flere kunder, fortæller dig, om en konto er fravalgt, om den er blevet suspenderet, eller om den har modtaget advarsler. Status som fravalgt kan ændres, når en sælger fravælger din prissammenligningstjeneste, eller når en sælger vælger at tilmelde sig igen. Alle sælgere, der ikke foretager en handling, tilmeldes som standard.

Ikon Titel Beskrivelse
blue opt-out icon Frameldt Kontoen er frameldt visning af Shopping-annoncer via netop denne specifikke prissammenligningstjeneste.
red exclamation mark Suspenderet Kontoen er ikke frameldt, men den er suspenderet i mindst ét land.
Advarsel Kontoen er ikke frameldt og ikke suspenderet, men den har mindst én advarsel i mindst ét land.
ja, bekræftet Ingen problemer med suspendering Kontoen er ikke frameldt, ikke suspenderet og har ingen advarsler.

Adgang til Merchant Center fra CSS Center

Du kan få adgang til Merchant Center fra CSS Center, hvis sælgeren har givet tilladelse til det. Få flere oplysninger om brugeradgang til Google Merchant Center for brugere af CSS Center

Rapporter

I CSS Center er der rapporter, der giver dig mulighed for at se:

Få flere oplysninger om rapporter i Comparison Shopping Service Center