Kontotyper i Comparison Shopping Service Center

Det kan hende du ser flere forskjellige kontotyper i Comparison Shopping Service Center (CSS Center), for eksempel grupper av tjenester for prissammenligning (CSS-grupper), domener for prissammenligningstjenester (CSS-domener) og Merchant Center-kontoer. For å få størst mulig utbytte av CSS Center er det viktig å forstå hvordan hver av dem fungerer.

CSS-grupper og CSS-domener

Det øverste nivået av en CSS-konto er CSS-gruppen. Én enkelt CSS-gruppe (for eksempel «SuperCSS») kan gruppere flere tilknyttede CSS-domener (for eksempel «SuperCSS.fr» og «SuperCSS.it») – eller den kan bare inneholde ett. Et CSS-domene er en enhet som tilsvarer et enkeltdomene (f.eks. «SuperCSS.fr»), og som kan plassere Shopping-annonser på Google i land i programmet for tjenester for prissammenligning. Hvert CSS-domene må tilhøre én enkelt CSS-gruppe og kan være tilknyttet flere Merchant Center-kontoer.

Grupper av tjenester for prissammenligning og domener for prissammenligningstjenester

Merchant Center-kontotyper

Hvert CSS-domene kan ha følgende typer Merchant Center-kontoer tilknyttet:

• Primær MCA-konto for CSS-tjenesten (obligatorisk for hvert CSS-domene): Dette er den primære MCA-kontoen (konto for flere klienter) for CSS-tjenesten. Fra denne kontoen kan CSS-tjenesten opprette underkontoer for hver av selgerne den representerer, og bestillinger kan deretter lastes opp til disse kontoene. MCA-kontoen blir opprettet når en CSS-tjeneste registrerer seg på Google.
  • MCA-konto for markedsplass (valgfritt for hvert CSS-domene): CSS-tjenesten kan samarbeide med MCA-kontoer for markedsplasser og de tilhørende underkontoene.
  • Annen MCA-konto (valgfritt for hvert CSS-domene): CSS-tjenesten kan også samarbeide med MCA-kontoer for selgere.
  • Frittstående kontoer (valgfritt for hvert CSS-domene): CSS-tjenesten kan også samarbeide med frittstående selgerkontoer som ikke er med i noen MCA-konto.