Comparison Shopping Service Centerin tilityypit

Comparison Shopping Service (CSS) Center sisältää erityyppisiä CSS-tilejä, kuten CSS-ryhmiä, CSS-verkkotunnuksia ja Kauppiaskeskus-tilejä. On tärkeää tietää, miten kukin niistä toimii, jotta saat parhaan irti CSS Centeristä.

CSS-ryhmät ja CSS-verkkotunnukset

CSS-ryhmä on CSS-tilien ylin taso Yksi CSS-ryhmä (esimerkiksi "SuperCSS") voi sisältää yhden tai useampia liitettyjä CSS-verkkotunnuksia (esimerkiksi "SuperCSS.fr" ja "SuperCSS.it"). CSS-verkkotunnus vastaa yksittäistä verkkotunnusta (esimerkiksi "SuperCSS.fr"). Se voi näyttää Shopping-mainoksia Googlessa hintavertailupalveluohjelmaan kuuluvissa maissa. Kukin CSS-verkkotunnus kuuluu yhteen CSS-ryhmään, ja sen voi yhdistää useisiin Kauppiaskeskus-tileihin.

CSS-ryhmät ja CSS-verkkotunnukset

Kauppiaskeskuksen tilityypit

Kukin CSS-verkkotunnus voi sisältää seuraavat siihen yhdistetyt Kauppiaskeskus-tilityypit:

• Ensisijainen CSS MCA (pakollinen kullekin CSS-verkkotunnukselle): Tämä on CSS:n ensisijainen usean asiakkaan tili (MCA). Tällä tilillä CSS voi luoda alatilejä kaikille edustamilleen kauppiaille ja ladata sen jälkeen tilauksia näille tileille. Tämä MCA luodaan, kun CSS on rekisteröitynyt Googleen.
  • Kauppapaikan MCA (valinnainen kullekin CSS-verkkotunnukselle): CSS voi käyttää Kauppapaikan MCA-tilejä ja niiden alatilejä.
  • Muu MCA (valinnainen kullekin CSS-verkkotunnukselle): CSS voi käyttää myös kauppiaiden MCA-tilejä.
  • Erilliset tilit (valinnainen kullekin CSS-verkkotunnukselle): CSS voi käyttää myös erillisiä kauppiaiden tilejä, jotka eivät sisälly MCA-tiliin.