Slå på datadeling

Med aktivitetsoversikten for tjenester for prissammenligning kan selgerne se aktivitet for domenet sitt inndelt etter tjenestene som annonserer produkter for dem, og som har godtatt å dele disse dataene. Oversikten viser samlet antall klikk for alle Shopping-kampanjer der oppføringslandet er et land i programmet for tjenester for prissammenligning.

Det er opp til hver enkelt tjeneste for prissammenligning om aktivitetsdataene skal deles med selgeren eller ikke. Som standard deles ingen data med selgeren med mindre datadeling er slått på. Datadeling kan styres på underkontonivået eller kontonivået for hver enkelt domene som en tjeneste for prissammenligning har lastet opp tilbud for.

Slik gjør du det

Slik slår du på datadeling:

• Logg på Merchant Center-kontoen til selgeren som bruker tjenesten din for prissammenligning.
  • Klikk på verktøyikonet Ikon for verktøy- og innstillingsmeny [tannhjul] og deretter på Konfigurering av Shopping-annonser under «Verktøy».
  • Klikk på pilen for å vise menyen for tjenester for prissammenligning.
  • Merk av for «Slått på» ved siden av «Datadeling med domeneeier».

Du kan når som helst slå av datadeling ved å fjerne avmerkingen.

Når du har slått på datadeling, kan selgeren se alle historiske data fra datoen da tjenesten for prissammenligning først fikk visninger for domenet. Hvis du bestemmer deg for å slå av datadeling, fjernes alle data fra oversikten, og selgeren kan ikke lenger se data for tjenesten for prissammenligning.