Sådan kommer du i gang som CSS på Google

Hvis du driver en CSS-virksomhed, der overholder kravene til at deltage i CSS-programmet, skal du følge disse trin for at gennemgå onboarding-processen til CSS-programmet og få adgang til de muligheder, som Google tilbyder.

Vejledning

1. Opret en ny Merchant Center-konto.
  2. Klik på Virksomhedsoplysninger på navigationsmenuen til venstre, og vælg fanen "Info". Klik derefter på Rediger virksomhedsoplysninger for at tilføje følgende oplysninger:
    1. Det viste navn for din virksomhed, som brugerne skal se, på højst 10-15 tegn
    2. Din virksomhedsadresse
    3. Kontaktoplysninger til din kundeservice (webadresse, mailadresse og telefonnummer)
  3. Gå derefter tilbage til fanen "Info", og klik på Rediger netbutik, og tilføj dit website, inklusive skemaet (http:// eller https://). Verificer derefter din websiteadresse på en af følgende 2 måder:
    1. Hvis du ikke i øjeblikket har en anden konto, der anvender Shopping-annoncer for det angivne domæne, skal du verificere og gøre krav på websitet i Merchant Center.
    2. Hvis du gør krav på websitet, mens du annoncerer med Shopping-annoncer for det angivne domæne, kan det forstyrre annoncer og fortegnelser, der vises via andre Merchant Center-konti, du allerede har. I dette tilfælde skal du bruge Google Search Console til at verificere dit domæne, men gør ikke krav på det. Log ind med en bruger, der har adgang til den oprettede Merchant Center-konto, gå til Search Console, og tilføj ejendommen.
  4. Herefter skal du ikke fortsætte, men tilmelde dig her for at omdanne din konto til en CSS-konto for flere kunder og få adgang til dit CSS Center. Undlad at uploade tilbud på denne oprindelige konto. Du får besked via mail, når CSS-kontoen for flere kunder er oprettet, og der er givet adgang til dit CSS Center.
  5. Log ind på din CSS Center-konto, og bekræft, at du er kvalificeret til at deltage i CSS-programmet for det specifikke land. Dit website skal vise produkter fra mindst 50 sælgere, der sender til det pågældende land, via rapporten Krav til prissammenligningstjenester.
    1. Alle sælgerdomæner, som du har uploadet produkter for, er inkluderet i antallet for deres respektive lande.
    2. Hvis du har produkttilbud fra andre sælgere på dit website, som du gerne vil tilføje, kan du uploade en liste over andre sælgere.
  6. Du er klar til at deltage i CSS-programmuligheder i de kvalificerede lande.

Følg nedenstående vejledninger for at deltage i andre CSS-programmuligheder:

Bedste praksis

Her er nogle anbefalinger til konfiguration af indstillinger og funktioner på dit CSS, Vi tror, de kan hjælpe dig med at give brugerne en god oplevelse, når du skal konkurrerer med andre CSS'er.

Filtrering og sortering

Giv brugere mulighed for at filtrere og sortere produkttilbud på dit website efter relevante kriterier (f.eks. efter pris, sælger eller brand). Du vil muligvis tilbyde forskellige muligheder for filtrering og sortering afhængigt af produkttypen (f.eks. farve og model for beklædning eller tekniske specifikationer for elektronik).

Sammenligning af tilbud på det samme produkt

Hvis flere sælgere sælger det samme produkt via dit website, bør du give brugerne adgang til en oversigt, der sammenligner tilbud på det samme produkt fra forskellige sælgere. Du kan vælge at angive oplysninger for hvert tilbud, f.eks. pris, forsendelsesomkostninger, leveringstid, betalingsmetoder, bedømmelser og anmeldelser osv. Dette giver brugerne mulighed for at vælge en sælger ud fra, hvad der er vigtigt for dem.

Sprog og valuta

Hjælp brugerne med at finde tilbud på det sprog og i den valuta, der bruges i deres land. Når en bruger føres fra Google til dit CSS-website, bør sproget og valutaen for de tilbud, der vises på dit website, passe med sproget og valutaen for din fortegnelse på Google.

Tilstedeværelse i flere lande

Hvis du bruger det samme CSS-domæne i flere lande, kan du tilpasse de viste tilbud baseret på, hvad du ved om brugerne og deres lokationer. Alternativt kan du bruge et separat CSS for hvert land.

Der er flere måder, du kan gøre dette på:

1. Brug forskellige brands for hvert land.
  2. Brug forskellige landedomæner for samme brand (f.eks. somecss.fr og somecss.de).
  3. Brug forskellige underdomæner for hvert land (f.eks. fr.somecss.com og de.somecss.com).

Hvert website får sit eget CSS Center. Du kan se alle dine CSS-domæner i CSS-gruppeoversigten i dit CSS Center.

Du kan også skelne mellem forskellige sprogversioner af dit website i de lande, hvor der tales flere sprog (f.eks. fr.somecss.be).