(Tjeneste for prissammenligning) Slik løser du problemer med inkonsekvent språk i feeden og på nettstedet

Du har hatt tilgang til å vise sammenligningssider for produkter på Google, men har fått en advarsel eller blitt utestengt på grunn av denne feilen

På denne siden

Hvorfor oppstår dette problemet?

Språket som er brukt for ett eller flere av produktene som er sendt inn til Google, er ikke det samme som språket på sammenligningssiden for produktet eller på landingssiden for hovedtilbudet samt i betalingsprosessen for hovedtilbudet.

For å vise sammenligningssidene dine på Google må du sende inn produktinformasjonen for hver enkelt side på et språk som støttes i oppføringslandet, og sørge for at det samme språket brukes både i produktinformasjonen, på nettstedet og på landingssiden for det aktuelle hovedtilbudet. Dette omfatter alle sidene på nettstedet som brukeren trenger for å gjennomføre et veloverveid kjøp, til og med kassen.

Du skal ha mottatt en e-post der du bes om å oppdatere produktinformasjonen innen en viss dato.

Sørg for at du bruker et av språkene som støttes. Finn ut mer om språkene som støttes

Slik løser du problemet

1. Se nærmere på oppdateringsprosessen din for å prøve å finne ut hva som forårsaker problemet:
    • Se om det finnes et gjennomgående problem i produktinformasjonen som kan være årsaken til at språkene ikke samsvarer.
    • Sørg for at du bruker et av språkene som støttes, og for at følgende betingelser er oppfylt:
      • Språket brukes konsekvent i produktinformasjonen din og på hele nettstedet. Sørg for at dette språket brukes på landingssiden og gjennom hele betalingsprosessen for det valgte hovedtilbudet.
      • Alle de relevante linkene må konsekvent være på samme språk som produktinformasjonen. Dette kan for eksempel være vilkår, refusjonsretningslinjer, ansvarsfraskrivelser osv.
  2. Når du har løst problemet, oppdaterer du produktinformasjonen og sender den inn på nytt via CSS API.