(Hintavertailupalvelu) Korjausohje: Eri kieli syötteessä ja verkkosivustolla

Olet joko saanut huomautuksen liittyen hintavertailupalvelun tuotesivujen näkymiseen Googlessa, tai tuotesivut on jäädytetty tämän virheen vuoksi

Sisällys

Ongelman syy

Yhden tai useamman Googlelle ilmoitetun tuotteen kieli on eri kuin joko hintavertailupalvelun tuotesivulla tai päätarjouksen laskeutumissivulla ja koko päätarjoukseen liittyvässä kassaprosessissa.

Jotta hintavertailupalvelun tuotesivut voivat näkyä Googlessa, sinun pitää toimittaa tuotetiedot kohdemaassa tuetulla kielellä kullekin tuotesivulle sekä varmistaa, että samaa kieltä käytetään tuotetiedoissa, verkkosivustolla ja valitun päätarjouksen laskeutumissivulla. Tämä koskee kaikkia sivuston sivuja, jotka käyttäjä tarvitsee ostopäätöksen tekemiseen sekä kassasivulla asioimiseen.

Olet saanut meiltä sähköpostiviestin, jossa pyysimme sinua päivittämään tuotetiedot tiettyyn päivämäärään mennessä.

Varmista, että käytät jotakin tuetuista kielistä. Lue lisää tuetuista kielistä.

Näin korjaat ongelman

1. Tutki päivitysprosessiasi ongelman aiheuttajan selvittämiseksi:
    • Katso, onko tuotetiedoissa jokin yleinen ongelma, joka voi aiheuttaa kieliristiriidan.
    • Varmista, että käytät jotain tuetuista kielistä ja että seuraavat ehdot täyttyvät:
      • Kieltä käytetään johdonmukaisesti tuotetiedoissa ja koko verkkosivustolla. Varmista, että tätä kieltä käytetään valitun päätarjouksen laskeutumissivulla ja koko kassaprosessissa.
      • Kaikki linkitetyt aiheeseen liittyvät materiaalit ovat johdonmukaisesti samalla kielellä kuin tuotetiedot. Linkit voivat johtaa esimerkiksi käyttöehtoihin, hyvityskäytäntöihin ja vastuuvapauslausekkeisiin.
  2. Kun olet korjannut ongelman, päivitä tuotetiedot ja lähetä ne uudelleen CSS APIn avulla.