Slik kommer du i gang med å vise produktsidene dine på Google

Ved å delta i programmet for prissammenligning kan du vise sammenligningssidene dine for produkter til kunder som søker etter produkter på Google.

I denne artikkelen forklarer vi hvilken fremgangsmåte du må følge i CSS Center for å delta i programmet eller velge bort denne muligheten.

Veiledning

Velg å vise sammenligningssidene dine for produkter på Google

1. Du må overholde minsteskravene for å vise sammenligningssidene dine for produkter på Google.
  2. I CSS Center-kontoen din klikker du på Bedriften din Business i navigasjonsmenyen til venstre og deretter på Tilstedeværelse på Google-fanen. For å få tilgang til CSS Center, følg startveiledningen for programmet for tjenester for prissammenligning.
  3. Klikk på Kom i gang-knappen når du har lest og godtatt vilkårene for bruk.
  4. Nå har du registrert deg for denne muligheten. Når du har fullført trinnene i startveiledningen, kan du vise produktsidene dine i kostnadsfrie oppføringer og Shopping-annonser på Google. Følg veiledningen på banneret.
    1. I løpet av oppstarten må du laste opp produktinformasjonen din ved hjelp av API-et. Finn ut mer om hvordan du bruker API-et for tjenesten for prissammenligning.
    2. Sørg for at den innsendte produktinformasjonen er oppdatert, siden dette kan påvirke resultatet av gjennomgangen.

Velg bort visning av sammenligningssidene dine for produkter på Google

1. I CSS Center-kontoen din klikker du på Bedriften din Business i navigasjonsmenyen til venstre og deretter på Tilstedeværelse på Google-fanen.
  2. For å slutte å vise sammenligningssidene dine for produkter i kostnadsfrie oppføringer eller Shopping-annonser, klikk på den aktuelle knappen.
  3. Bekreft valget i dialogboksen.
  4. Nå har du valgt bort denne muligheten. Sammenligningssidene dine er ikke lenger synlige for brukere som søker etter produkter på Google.
Merk: Du kan velge å benytte deg av disse mulighetene senere ved å klikke på «Kom i gang» og følge veiledningen i UI-et.

Linker til relatert innhold