Uw productpagina's tonen op Google

Door deel te nemen aan het CSS-programma, kunt u uw CSS-productpagina's tonen aan klanten die op Google zoeken naar producten.

In dit artikel beschrijven we de stappen die u moet nemen in het CSS Center om u aan en af te melden voor deze mogelijkheid.

Instructies

Aanmelden voor weergave van uw CSS-productpagina's op Google

1. Zorg ervoor dat u voldoet aan de minimale vereisten om uw CSS-productpagina's prominent te tonen op Google.
  2. Klik in uw CSS Center-account in het linkernavigatiemenu op Uw bedrijf Business en klik daarna op het tabblad Aanwezigheid op Google. Volg de introductiegids voor het CSS-programma om toegang te krijgen tot het CSS Center.
  3. Klik op de knop Aan de slag nadat u de Servicevoorwaarden heeft gelezen en geaccepteerd.
  4. U bent nu aangemeld voor deze mogelijkheid en kunt uw productpagina's tonen in gratis vermeldingen en Shopping-advertenties op Google nadat u de introductie heeft afgerond. Volg de instructies op de banner.
    1. Tijdens de introductie moet u uw productgegevens uploaden met de API. Meer informatie over het gebruik van de CSS API
    2. Houd ingediende productgegevens up-to-date, aangezien dit het succes en de snelheid van de beoordeling kan beïnvloeden.

Afmelden voor weergave van uw CSS-productpagina's op Google

1. Klik in uw CSS Center-account in het linkernavigatiemenu op Uw bedrijf Business en klik daarna op het tabblad Aanwezigheid op Google.
  2. Klik op de betreffende knop als u uw CSS-productpagina's niet meer wilt tonen in gratis vermeldingen of Shopping-advertenties.
  3. Bevestig uw selectie in het dialoogvenster.
  4. U bent nu afgemeld voor deze mogelijkheid en uw CSS-productpagina's zijn niet meer zichtbaar voor gebruikers die op Google zoeken naar producten.
Opmerking: U kunt zich op een later moment voor de mogelijkheden aanmelden door op Aan de slag te klikken en de instructies in de UI te volgen.