Sådan begynder du at vise dine produktsider på Googles platforme

Deltagelse i CSS-programmet giver dig mulighed for at vise dine CSS-produktsider til kunder, der søger efter produkter på Googles platforme.

Denne artikel beskriver de trin, du skal følge i CSS Center for at tilvælge og fravælge deltagelse i denne mulighed.

Vejledning

Tilvælg visning af dine CSS-produktsider på Googles platforme

1. Sørg for, at du overholder minimumskravene for at få en god annonceposition til dine CSS-produktsider på Google.
  2. På din CSS Center-konto skal du klikke på Din virksomhed Business i navigationsmenuen til venstre og derefter klikke på fanen Tilstedeværelse på Google. Følg guiden til onboarding i CSS-programmet for at få adgang til CSS Center.
  3. Klik på knappen Kom godt i gang, når du har læst og accepteret servicevilkårene.
  4. Du har nu tilvalgt muligheden, og du kan vise dine produktsider i gratis fortegnelser og Shopping-annoncer på hele Google, når onboardingen er fuldført. Følg vejledningen på banneret.
    1. Under onboardingen skal du uploade dine produktdata ved hjælp af API'en. Få flere oplysninger om brugen af CSS API.
    2. Sørg for at holde de indsendte produktdata opdaterede, da de kan have indflydelse på, om gennemgangen lykkes, og hvor længe den tager.

Fravælg visning af dine CSS-produktsider på Googles platforme

1. På din CSS Center-konto skal du klikke på Din virksomhed Business i navigationsmenuen til venstre og derefter klikke på fanen Tilstedeværelse på Google.
  2. Hvis du vil stoppe med at vise dine CSS-produktsider i enten gratis fortegnelser eller Shopping-annoncer, skal du klikke på den relevante knap.
  3. Bekræft dit valg i dialogboksen.
  4. Du har nu fravalgt denne mulighed, og dine CSS-produktsider vil ikke længere være synlige for brugere, der søger efter produkter på Google.
Bemærk! Du kan tilvælge alle mulighederne på et senere tidspunkt ved at klikke på "Kom godt i gang" og følge vejledningen i brugerfladen.