(Hintavertailupalvelu) Korjausohje: Geneeriset tai toimimattomat laskeutumissivut

Olet joko saanut huomautuksen liittyen hintavertailupalvelun tuotesivujen näkymiseen Googlessa tai tuotesivut on jäädytetty tämän virheen vuoksi

Sisällys

Ongelman syy

Yhdelle tai useammalle tuotteelle on ilmoitettu hintavertailupalvelun tai laskeutumissivun päätarjouksen tuotetietoihin tuotesivu, joka ohjaa geneeriselle laskeutumissivulle yksilöllisen laskeutumissivun sijaan.

Yleisiä syitä laskeutumissivun geneerisyydelle:

• Laskeutumissivulta puuttuu olennaisia osia tuotteesta, kuten nimi, kuvaus tai kuva. Huomaa, että tuotteen laskeutumissivulla olevan nimen, kuvauksen ja kuvien ei aina tarvitse olla identtisiä tuotetietojen sisällön kanssa, mutta niiden pitäisi viitata samaan tuotteeseen.
  • Laskeutumissivulla on lukuisia tuotteita, ja päätuote ei ole näkyvästi esillä.
  • Laskeutumissivullasi on ponnahdusikkuna tai välimainos, joka peittää tuotteesi olennaisia osia.
  • Laskeutumissivusi on rakenteilla, huollossa tai näyttää virheen, kuten 404-virheen.
  • Päätarjouksen laskeutumissivun lisäksi:
  • Laskeutumissivulta puuttuu olennaisia osia tuotteesta, kuten hinta, valuutta, saatavuus tai ostopainike.
  • Tuote on loppu, ja päätarjouksen verkkosivusto uudelleenohjaa kotisivulle tai samankaltaisen tuotteen sivulle.
  • Lähetimme sinulle sähköpostin, jossa pyysimme sinua päivittämään laskeutumissivun URL-osoitteet tiettyyn päivämäärään mennessä niin, että ne ohjaavat tuotekohtaisille laskeutumissivuille. Tee lisäksi seuraavat asiat hintavertailupalvelun tuotesivun osalta:
  • Laskeutumissivulta puuttuu tuotteen hinta ja myyntiehdot vähintään kahdella riippumattomalla kauppiaalla, joilla tuote on ostettavissa heti verkosta.

Lue lisää hintavertailupalvelun tuotesivun vaatimuksista.

Lähetimme sinulle sähköpostin, jossa pyysimme sinua päivittämään tiettyyn päivämäärään mennessä laskeutumissivun URL-osoitteen niin, että ne ohjaavat tuotekohtaisille laskeutumissivuille.

Näin korjaat ongelman

1. Tutki päivitysprosessiasi ongelman aiheuttajan selvittämiseksi:
    • Ennen uusien tuotteiden lisäämistä testaa osa linkeistäsi URL-tarkastustyökalulla, joka on saatavilla Google Search Consolessa. Jos lisäät useita uusia tuotesivuja, tämän työkalun avulla voit löytää mahdolliset ongelmat ennen tuotetietojen lähettämistä.
    • Päivitä laskeutumissivut ja tuotetiedot (sekä mahdollinen mikrodata) aina yhtä aikaa.
  2. Kun olet ratkaissut ongelman, päivitä tuotetietojen CPP-linkki [cpp_link]-, CPP-mobiililinkki [cpp_mobile_link]‑ ja/tai päätarjouslinkki [headline_offer_link] ‑määrite ohjaamaan oikealle laskeutumissivulle.